Ponosni smo na tebe vee!![]()
evo mislim da mozete biti i ponosni malo na mene... nesmijem otkriti sve, ali pogledajte na www.mobile-review.com i skuzite da je naslov promijenjen... dakle ova tema postaje sluzbena i ja stojim iza toga... ovaj telefon na slikama je K750i i uskoro ce biti predstavljen, vrlo uskoro!!!
Ponosni smo na tebe vee!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cine mi se tipke da ce biti super
odlično,još samo da saznamo specifikacije i okvirnu cijenu pa ću ga možda pričekati
Sve mi se cini da se ja opet vracam na SE...zadnjeg sam imao t630....ovaj mi je predivan,bas po mom ukusu!
Meni se isto jako sviđa! Baš mi djeluje kao vrhunski proizvod... no detaljnije kad ga se dokopam...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Meni izgleda kao mobitel iz snova, ali bojim se za cijenu.
trenutno nemam inspiracije...
ma telefon ce biti mrak, vjerujte mi... a cini mi se da SE ide ove godine prema vrhu... nakon K750i i K300i... K100, K800, V850, P930 i P1000, F700, C700... (imena su nepotvrdena zato nemojte me jeb*t ako nesto bude drugacije...
Pa već par godina za redom ima telefon godine... to je zato kaj stvarno sve od dostupne tehnologije natrpaju u malo i OK kučište...
ja se isto bojim za cjenu.....da ne bude kao s700...taj mob je uzasno precjenjen!
Zadnji uredio disco : 08-02-2005 u 11:34
kladim se da se nebuju mogle mjenjat melodije zvona za sms![]()
...I'm blessed with ignorance....
since 2002.
kolko ja znam mogu se mijenjati na k700 melodije za sms, a mozda i na t630
Ja mislim da na K700 ne možeš, a na t630 sigurno ne možeš...
Ne moze se ni na jednom od ta dva. Zalosna je to cinjenica.![]()
I jos od onih nekoliko ponudjenih sve su shitne...![]()
![]()
whatever
moze se...
Kako?![]()
![]()
whatever
ti uvijek imas nekej za rec, al nis neces objasnit, bas si profic, svaka castIzvorno postao vee
since 2002.
OK, mislio sam "prosjecan korisnik ne moze".Izvorno postao vee
Cak ni ja ne mogu.![]()
VEE daj podjeli zrnce saznanja sa nama (dali to znači da zvuk SMS-MMS na T630 mogu mjenjati po želji kao zvuk dolaznoga poziva ili alarma)molim objasni detalje!
![]()
ne vejrujem da ce ti rec, al ak oces moze ti to lijepo naplatit![]()
since 2002.
VEE nemogu vjerovati da je to istina što kaže DacMan ili ipak ...Izvorno postao DacMan
![]()
netocno, da nije smajlic na kraju reko bi ti da pricas glupostiIzvorno postao DacMan
gdje je nastao problem?... na K750i se moze mjenjati zvuk SMS poruke i to moze svatko i prosjecan korisnik... na K700, K500, F500, S700, Z1010 i V800 se moze promjeniti, ali to ne moze prosjecan korisnik... na T630 i nize, vjerojatno se moze mjenjati, ali nisam probao...
A moze li se K700 nekako "dovesti u stanje" da i prosjecni korisnik moze mijenjati SMS zvuk po volji, ili se za svaku promjenu zvuka mora prolaziti ta neka procedura koja je izvan dosega prosjecnog korisnika?
Jos jedno pitanje: koja je to tocno procedura? Ako nam mozes/smijes reci...![]()
Bookmarks