evo još malo o K900
- 262K ekran 176x220;
- MSDuo;
- 2Mpix kamera;
- BT 1.2...
Veličine gotovo identična K700, malo širi/deblji zbog kamere
A slike, vrlo, vrlo uskoro... možda već ovaj tjedan, šunkice
Pozdrav,
vee
edit: promijenjeno ime i dodane live slike na kraj teme... nije jos sluzbeno, ali ja stojim iza toga![]()
ono o čemu se priča od izlazka postati će i stvarnost... K750i
tijelo: plastika/aluminij
visina: malo "duži" od K700
debljina/širina: malo deblji. širi od K700
ključne riječi: MSDuo i 2.0 megapixela kamera
predstavljen će biti vjerojatno još ove godine s K300, a pojavit će se početkom slijedeće...
Za Cannes i Cebit očekujte više (C700, F700, V850, P930???...)![]()
Da mi je znati gdje je Dr. Shunka ovaj put tako dobro sakrio slike...![]()
leak... leak... leak...![]()
TC,
vee
PS. Ajde malo i pogađajte kako će se zvati candybar 3G telefon iz SE...
Zadnji uredio vee : 06-02-2005 u 22:09
evo još malo o K900
- 262K ekran 176x220;
- MSDuo;
- 2Mpix kamera;
- BT 1.2...
Veličine gotovo identična K700, malo širi/deblji zbog kamere
A slike, vrlo, vrlo uskoro... možda već ovaj tjedan, šunkice
Pozdrav,
vee
kaj, dok ga nacrtas u paintshopuIzvorno postao vee
!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
flOorKilla,
ne snalazim se bas u PS pa sam se pitao da li mozes pomoci...
vidjet cete... K900 je vec trebao biti vani na tržištu, ali... htjeli su da im 2MP kameru i BT 1.2 i sad kasni... biti će tu oko proljeća
Zadnji uredio vee : 05-12-2004 u 11:55
ma salim se ja.
sad bas gledam s710, mislim da bi tako nekako slicno mogao izgledati k900
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
bt 1.2 ide na 100m ili koja je razlika?
Coma,
da BT bi trebao raditi do 100m i trebao bi biti brži file transfer... za više FTL:
BT 1.2 Core Spec 7.4 MB!!!
Ne, ne dečki, BT klass 2 ide do 100 metara, BT 1.2 je samo poboljšanje BT-a 1.1 u smislu:
- jasnoće signala, odnosno zvuka u slušalici zahvaljujući Enhanced Voice Processing tehnologiji (smanjenje šumova u bučnom okolišu),
- donosi bržu povezivost s drugim BT uređajima (i ne smetaju mu toliko fizičke prepreke),
- ima Adaptive Frequency Hopping (AFH) tehnologiju koja služi za smanjenje interferencije s drugim bežičnim tehnologijama (frekvencije 2.4 GHz - od bežičnih telefona do WLAN-a, mikrovalnih pećnica, 802.11g i b...),
- no i dalje ima domet od 10 m, negdje se navodi i 20+ metara, no iz osobnog iskustva znam da je 10 metara najrealnija vrijednost, više (al ne puno) je moguće možda samo uz izravnu vidljivost uređaja... ako negdje na netu nađete da BT 1.2 ima domet 100 metara, taj tko je to napisao ili nije baš znao o čemu piše ili želi prodati proizvod lažnom reklamom... ja sam čak našao (i kod nas u dućanima) da BT 1.0 ima domet do 100 metara.. yeah, right!
Naravno kompatibilan je s BT 1.1 uređajima.
BT 2.0 osim 100 metara dometa ima i neka druga poboljšanja, no ovo nije tema za tu raspravu...
Zadnji uredio whiteboy : 07-12-2004 u 16:41
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Za neometano korištenje BT-a SE za svoj slušalice navodi 5 metara...
dobro dobro u pravu ste... kaj sad?!? btw postoji i BT specifikacije 1.1 koji radi do 100m, ali nije Class 2 nego Class1... ali sto se tice K900i da radi se o BT Class2 i raditi će do 10m
hvala Eldaru na tizeru![]()
Zadnji uredio vee : 08-12-2004 u 09:43
Opa! Hvala tebi vee!
Jedino kaj mi se već čini da bu malo teže išlo pritiskanje tipke 2...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bude koja slikica opet uskoro... mogu samo reći da je i konektor na dnu telefona doživio neke promjene... a naviknut ćemo se na tipku 2. uostalom ko još koristi tipku 2 ?!?![]()
kao sto je čika i rekao, čika je i pokazao...novi konektor
I kad buš sklopio cijeli mob od tih teasera?![]()
pa kad ih neko pusti sve van... ja samo skupljam![]()
da ne kažete da sam Vas zaboravio danas...
BTW. vezano uz onaj konektor: dobijete uz tlf. USB kabel, piknete ga u telefon i tada... dobijete novi drive u My Computeru... ono C: HDD, D: DVD, E: K900i
a kak sam mogao zaboraviti da ima 90Mb interne memorije + MSD...![]()
a kolka ce cijena otprilike biti?!?! 1000€??
nadam se da EDGE ne treba ni spominjati
odgovor i konkurent samsungovom sch-250 koji mislim da je zasada po performansama za mrvicu bolji od se. bas me zanima ona 5mp kamera
http://mobileburn.com/news.jsp?Id=912&source=BROWSER
ali nazalost samo za korejsko trziste
HRCO,
ajde molim te lijepo mi objasni kako je sada Samsung sch-250 koji nije uopce GSM telefon, a i "nažalost samo za korejsko tržište" došao u ovu temu... ???... !!!... ???
neznam uopće kaj da kažem, osim da imaš sreće što nemam pojma kak se banna usera, jer si ovim postom zaslužio da te se zbanna barem na koji sat... no hard feelings
A zakaj joystick nije osvjetljen??Izvorno postao vee
zato što nam Eldar nešto skriva...![]()
pregorila ledica
Bookmarks