Da, ali slikao sam gps lock (nakon 3-4 sekunde 4 satelita, odmah lock, nakon 15 sek.7 satelita, do minute 10 satelita. Tako nekako) i tweakove koji su na novijim CM7 (dsi fix i slicno).
I screenshot sa 62/226 mb RAM, koristeci jednu skriptu. Spomenuo sam vec, skripte od zeppelinroxa sa XDA koje se stavljaju putem GScript Litea(free na marketu) i koriste za povecanje ostrine memory managera na Androidu. Znaci, brze ce killati aplikacije koje se ne koriste dulje vrijeme. Znaci, vise memorije. Znaci, manje force closeanja. Znaci, znaci. I druga stvar koju skripta radi je da daje launcheru prioritet (oom) 2. (Za usporedbu, prioritet phone.apk je -12, prioritet systema -16). Sto manji prioritet, manja je sansa killanja. Ostatak procitajte u threadu s linka...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 Link na thread.
Ja koristim Aggressive1 i Gaming skriptu. Stavljaju se on the fly, znaci ne treba reboot(iako se preporucuje). A ima i Status skripta koja pokazuje trenutni prioritet launchera i minfree postavke. Ako pokazuje ono sto ste stavili, ne treba reboot x).
Btw bez skripti dobijem oko 40mb RAMa, sa aggressive1 oko 60mb, sa gaming oko 70mb.
Offtopic: Koji je kod za poveznicu? Ono, stavim link od 3 metra a pise "ovdje". ... je obicni.

. I druga stvar koju skripta radi je da daje launcheru prioritet (oom) 2. (Za usporedbu, prioritet phone.apk je -12, prioritet systema -16). Sto manji prioritet, manja je sansa killanja. Ostatak procitajte u threadu s linka...
.
Odgovori uz citat
Bookmarks