Za navigaciju ti mogu samo reći iz aspekta motonava koji mi jedino radi. Sjećam se da si prije rekao da ti je on očajnički spor i složio bih se s tobom, no na ovom romu mi se čini da radi jako dobro. Rutu od Zagreba do Malinske na Krku (174km) je izračunao za oko 1 sec, lock momentalno. Kako se ponaša u vožnji ti mogu eventualno reći nakon subote kad probam navigaciju u autu.
Što se stabilnosti tiče, kako sam gore naveo, nisam imao FC-a i imao sam 1 restart uzrokovan igricom, no mislim da je to bio error u igrici a ne u samom ROM-u. Posle tog restarta mi je radila igrica svaki puta normalno bez trzaja.
Ram mi je na 40/226mb. Nemam nikakav task killer. OC je na 700mhz s minimalnom freq 250. Governor je po standardu ROM-a interactive.
Općeniti dojam je da je puno brži od froyomoda, te na mom milestoneu stabilniji. 2.6.1b verzija mi se stalno gasila i znala imati ono zujanje usred noći dok se puni (možda zato ide na internet)
Da, rješi se froyomoda po mom savjetu. Strašno je iritantan taman mi se ugasi kad pišem neki velki inbox nježnijem spolu...
Baterija na Cronosu mi drži čak bolje nego na froyomodu. Baš sam sad gledao grafove na battery monitor widget i čini mi se da imam svaki dan bar još 2-3 sata više aktivnog korištenja...
Nemoj gasiti WLAN, nego mu stavi sleep policy na 'when screen turns off'. Meni je to jaaaako puno popravilo bateriju!
Ja koristim mobitel više od tebe, igram igrice i čitam portale na faksu, slušam muziku bar 2h, drkaram po navigaciji danas cjeli dan i došao sam do 50% baterije...
Ako ćeš stavljati Cronos, kreni ispočetka. Flashaj s RSD-om čisti 2.1 i onda vulnerable SBF, napravi wipe svega i onda stavi cronos GB 1.2.0... Tako preporučuje lik koji ga radi.

)
Odgovori uz citat
Bookmarks