= Citat = Izvorno postao kolibri Pregledaj post
Angry birds rio ponovno rade. Jednostavan uninstal i install su rijesili problem. Sad samo moram ponovno sve nivoe rijesiti...
Btw, miui kamera je ok, brzo okida i fotke su fakat ciste i jasne.
Ali, danas sam izgubio dvije fotke. Otfotkao tri a u galeriji vidim samo jednu. Vrlo nezgodan bug...

Sent from my Milestone using Tapatalk
Titanium Backup pa nece biti ponovnog prelazenja .

Ja koristim stock kameru jer nemam problema s njom, radi brzo, okidam koliko hocu slika...

Trenutno sam na Cronos Ginger 1.2.0, i ostajem na njemu, fenomenalan mi je.

Na FroyoMOD s prozora 7/12 satelita na GPSu, na Cronosu 11/12 iz sredine stana . U benchmarkovima Cronos uvijek bolji za 100 bodova (Quadrant,Smartbench). Baterija zacudo bolja na Cronosu(bolja nego na CM7 RC4 i FroyoMODu) iako je Gingerbread...

Clockao sam na 1000@60vsel, governor ONDEMAND, JIT je ukljucen, Surface Dithering i Allow Purging of assets iskljuceni, Lock home i messaging ukljuceni. VM heap 32mb.

DSI fix sam iskljucio preko CM Extra> Display > DSI Kernel bug workaround (da slika ne trza, radije freeze nego fps drop i trzanje -.-, freezea se lako rjesim)

Bez tweakanja (minfree) 45mb±, sa Gaming superchargeom 65± .

Btw MIUI camera i music su stock u ovom ROMu, ali ima .zip sa normalnom Camera.apk i Music.apk

Stavit cu link, pa @kolibri i ostali, ako zelite, probajte.

http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?t=910

Ne treba registracija, DL linkovi na dnu prvog posta. Eto kolibri, Nandroid Backup CM7 pa probaj .