Titanium Backup pa nece biti ponovnog prelazenja.
Ja koristim stock kameru jer nemam problema s njom, radi brzo, okidam koliko hocu slika...
Trenutno sam na Cronos Ginger 1.2.0, i ostajem na njemu, fenomenalan mi je.
Na FroyoMOD s prozora 7/12 satelita na GPSu, na Cronosu 11/12 iz sredine stana. U benchmarkovima Cronos uvijek bolji za 100 bodova (Quadrant,Smartbench). Baterija zacudo bolja na Cronosu(bolja nego na CM7 RC4 i FroyoMODu) iako je Gingerbread...
Clockao sam na 1000@60vsel, governor ONDEMAND, JIT je ukljucen, Surface Dithering i Allow Purging of assets iskljuceni, Lock home i messaging ukljuceni. VM heap 32mb.
DSI fix sam iskljucio preko CM Extra> Display > DSI Kernel bug workaround (da slika ne trza, radije freeze nego fps drop i trzanje -.-, freezea se lako rjesim)
Bez tweakanja (minfree) 45mb±, sa Gaming superchargeom 65±.
Btw MIUI camera i music su stock u ovom ROMu, ali ima .zip sa normalnom Camera.apk i Music.apk
Stavit cu link, pa @kolibri i ostali, ako zelite, probajte.
http://www.cronosproject.org/forum/viewtopic.php?t=910
Ne treba registracija, DL linkovi na dnu prvog posta. Eto kolibri, Nandroid Backup CM7 pa probaj.

.
. U benchmarkovima Cronos uvijek bolji za 100 bodova (Quadrant,Smartbench). Baterija zacudo bolja na Cronosu(bolja nego na CM7 RC4 i FroyoMODu) iako je Gingerbread...
Odgovori uz citat
Bookmarks