= Citat = Izvorno postao goxon Pregledaj post
Jel istina da je izasao sluzbeni FroYo? Jel probao iko?
pa probao sam ja, imam ga dan danas
danas mi je uptime bio 90h i nešto sitno minuta (neznam na koju foru) i nie mi htio otvarati youtube i onda sam ga morao resetirati, mob je što se mene tiče sporiji neg s 2.1, baš se vidi da mu fali memorije, puno više moram čekati kad izlazim iz nekih aplikacija, iako ima dosta zanimljivih sitnica na Froy-i, 3G mobilni hotspot, nova tipkovnica preko koje dosta više griješim nego kod stare (2.1), task manager je tu, čini mi se da mi je u početku dok sam tek dobio Froyo baterija nešta duže trajala neg kod 2.1, mobitel ima sad mogučnost prikaza onog sata kao kad se savi u dock tako da ga sad koristim preko noči kao sat s prigušenim osvjetljenjem (oprez zbog baterije), otključavanje ekrana ide mnogo ljepše, ima neka opcija koju bas i ne razumiem tamo pod location & security settings piše Select device administrators ???, neznam što bi to bilo, namjeravam ostaviti gore sad ovaj stock 2.2 i uskoro planiram napraviti factory reset pa ću vidit kako će se onda ponašati...isto tako sam skužio da postoji mogućnost app2SD kod 2.2 koje to podržavaju