= Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
Što se tiče stabilnosti, meni se pokazao nestabilnim, restarirao se miljon puta i sam uređaj se zagrijavao luđački. Nije bio niti milostiv prema bateriji. Jedino što mi se svidjelo je unlock screen i to što ima 2 odvojene pozadine (1 za lock, 1 za home).
...................
Slažem se s tobom da je taj rom najstabilniji i koristio sam ga par dana i ništa nije štekalo... No nije mi se svidio jer mu je falilo par kozmetičkih stvari koje su mi smetale (messaging app...).
.............
Preporučio bih theFroyoMOD 2.6 s isključenim JIT-em. Koristim ga sad već tjedan i pol i radi stabilno. Niti jedan FC i restart, samo uspori tu i tamo malo. Ništa strašno.
K vragu, ispada da je neophodno napraviti brutalan rez u odabiru - ili kozmetika, ili stabilnost (da, i mene je kupila promjena slike u lock/home screen-ovima, a koncepcija da je sve na home screenu mi se jako dopada)... nemam nista protiv sucelja MIUI-a, meni je stock sucelje opcenito precrno (no dobro, ne potezimo raspravu o ukusima!) ono sto me najvise muci kod svih modova, pa i kod stock update-a na froyo su - zastajkivanja i usporavanja.... do sad, jedino sa shols 2.36 nisam imao tih problema, svi drugi romovi su stekali makar malo, ukljucujuci i froyo mod (koji sam rabio 2 dana i poludio od kocenja i usporenja, a i imao sam par FC-ova)... probacu ga opet s iskljucenim JIT-om, iako, da kucnem u drvo, za sad me ni MIUI ne razocarava, cak se i kamera/video jako pristojno ponasaju (nije mi ni jednom puklo, a masa ljudi se u upravo na to zali, u subotu sam snimio nekih 40 fotki i par klipova i sve je funkcioniralo savrseno).... aplikacije koje su mi potrebne rade ok (AndFTP, DropBox, Gmaps, Youtube, Angry birds i jos par drugih)... Baterija se korektno ponasa, s obzirom na overclock izdrzi bez malo cijelih dan i pol (na poslu i doma sam konstantno nakacen na wifi zbog mailova, dok se vozim tramvajima tu i tamo upalim 3G radi surfanja i ubijanja vremena, a glazbu slusam dosta)... no vidjet cemo... hvala na dijeljenju iskustva, svakako, ukoliko se pokaze ok ili se ukaze kakav update, ostajem na njemu, ako ne - zivio 2.36, a look/feel cu vec nekako nadomjestiti, iako teska srca....