Nakon 24 sata korištenja Milestonea na 2.2 dojmovi su (nakon upgradea na 2.2 sam resetirao mobitel!):
-mobitel mi se 4-5 puta smrznuo sam od sebe usred korištenja, najčešće dok radim nešto po ekranu. Vadi bateriju!
-Home tipka nekada ne hvata na prvu (nekada moram 3 puta stistnuti ju prije nego se recimo ugasi kalendar, ali ne uvijek, u 95% slučajeva tipka radi)
-u kalendaru su napravili ogromnu glupost: da bih unio novu stavku prvo moram stisnuti tipku Opcije (kao i prije) i onda ići na MORE te onda NEW EVENT
-većinu aplikacija nisam uspio prebaciti na memo karticu (baš bezveze), znači opet će biti problema s memorijom telefona koja će se brzo napuniti i neću moći instalirati nove aplikacije
-Search imenika je unazađen: nakon što u imeniku stisnem tipku PRETRAŽIVANJE, otvori mi se SEARCH BOX. Ne prikaže mi se automatski i tipkovnica, nego moram stisnuti u polje SEARCH i onda se tek pojavi tipkovnica. Totalno glupo!
-dok surfam i dotaknem ekran, na ekranu se automatski pojavljuju PLUS I MINUS i smetaju mi dok surfam. Toga prije nije bilo! I dvostruki dodir ne radi onako kao prije, jednostavno mi ne uveća stranicu kako treba, već puno manje nego prije i onda opet moram pinch-to-zoom koristiti.
-flash sam maknuo jer je surfanje jednostavno presporo.
Iskreno, planiram se vratiti na 2.1

Odgovori uz citat
Bookmarks