1. nakon paljenja mobitela, sve sistemske aplikacije se učitavaju u ram i taj proces dok se obavi, mobitel radi normalno. stoga i nije baš preporučljivo mobitel stalno gasiti jer se tada ram čisti

2. u task killeru ignoriraj svoj launcher i sve widgete koji su ti na ekranu. to ti uzrokuje da svaki put kad mobitel ode u sleep, taks killer potuče sve te widgete, baš kao i launcherpro.

3. flash na froyou je općenito ubi bože. malo bolje radi na gingerbreadu, no to je još daleko od onog najboljeg. mislim da će flash zaživit na sljedećoj generaciji androida, kao što su honeycomb ili icecream. milestone i manjak rama, neiskorišteni GPU chip koji ima... neće to ići dobro. pomiri se sa tim. ja ionako koristim za sav flash aplikacije. iako od flasha koristim samo youtube, ja si skinem youtube aplikaciju i samo mi u njoj učitava video, a i user friendly je.

4. iskreno, nisam ga isprobao, no moguće je da su shebali neke stvari u postavkama digitizera i produljili vrijeme odziva, osjetljivost, dodirna polja i štošta.

5. ovaj ti nije rootani? to je premalo. možda ti android sveopće nije dobro sjeo na mobitel. jesi koristio OTA update ili ručno preko RSD-a?

update zip, iliti recovery koji imaš na mobitelu obično bude radio, ali moj savjet ti je da skineš recovery za froyo. jer ima razlike. em je kernel drugačiji, em je OS drugačiji. Uvijek možeš migrirati na neki moddani rom. ili nazad na eclair. no jedno je sigurno. motorola nikako nije mogla izdati dostojan update pod tolikim pritiskom korisnika. sad ste dobili update, ali postignut je kontra efekt.

Pajo je rekao da će navodno izdati neki update još u međuvremenu, e sad nemam pojma hoće li biti što od tog ili neće.