Pozdrav svima, evo ovo je moj prvi post iako sam član već više od godine dana.
Stvarno ste odlična ekipa i sve što mi je trebalo sam pronašao tako da nisam ni imao potrebu nešto pitati, ALI sad imam...
Naime, jučer navečer sam update-ao napokon taj famozni i dugo iščekivani službeni Froyo jer donosi toliko dobrih stvari u odnosu na Eclair (Flash 10.2, Apps2SD, 400% brži rad...).
I tako ja sav sretan obavim update kad ono šok za šokom...
1. ne samo da ovaj update nije 400% brži od eclaira nego je po meni 200% SPORIJI (istina malo je brže scrolanje po homescreenu, ali nakon 1-2 min nakon što se sve učita, ali tako mi je bilo i na 2.1)
2. koji god launcher koristim (stock ili launcher pro) ako pokrenem neku aplikaciju (npr. browser) nakon što izađem iz njega, svi widgeti i sve se ponovno iscrtava i to traje jaaaaaako dugo, zatim live walpaperi rade još gore nego na 2.1, kad hoću dodati novi widget to učitava duplo duže nego na 2.1...
3. ono meni najvažnije - BROWSER (znate ono Full Flash, mnoga poboljšanja) - skinem s Marketa Flash i pokrenem neku stranicu (ne pretešku flashem)...jao, majko mila pa ovaj browser je potpuno neupotrebljiv - on učita flash i sve to, ali scrollanje je potpuno nemoguće, uopće nije glatko, sve je puno sporije nego na 2.1, stranice se sporije učitavaju...jednom riječi katastrofalno (čak i Nokije imaju bolje browsere od ovog)...
4. kapacitivne tipke ispod zaslona mi ne love svaki put (ne znam da li je to do mene, ali prije su mi čisto normalno lovile svaki put)...
5. danas sam probao pokrenuti benchmark da vidim koji rezultat će biti - prije sam na s rootanim 2.1 i na 1 GHz postigao 540, a danas s 2.2 415 (wtf?!) sa stock 2.1 koji nije bio rootan sam više imao...

Sve u svemu ovo nije nikakvo unaprijeđenje u odnosu na eclair nego veeeliki korak unazad (iako ima par dobrih stvari kao apps2sd, mobile hotspot koji mi vjerojatno neće trebati itd...), ali sam jako razočaran s tim jer smo svi tako dugo čekali taj update i onda izađe ova katastrofa...
Zanima me još jedino iako mislim da je ovo offtopic da li onaj update.zip s kojim sam rootao eclair vrijedi i za ovaj froyo, jer dok sam rootao 2.1update1 sve mi je radilo nekak brže...mislim da mi je ovo posljednja nada, ako bi ga uspio overclockati na 800 MHz možda bi radilo brže...
Hvala svima, ali za sad vam ne bi preporučao ovaj update...
Pozdrav