= Citat = Izvorno postao kolibri Pregledaj post
Eto, završio jučerašnji dan sa jednim rebootom. Pobrkale mi se ikone na ekranu. Stisnem messaging app a digne mi se opera mini i slične nebuloze. Doduše to mi se dešavalo i kod originalnog Eclaira, tako da ne znam kome da to prepišem...

GoGs, mi svi imamo Motorola Milestone i koristimo ga za iste potrebe: telefoniranje, poruke, surfarnje, igranje, navigaciju, frajerisanje...
Bez obzira na ROM, to su funkcionalnosti za koje svi želimo da rade besprijekorno ili uz čim manje bugova.
U tom kontekstu, uspoređivanje ROMova ima svrhu i smisao. Pa ako zajedničkim snagama nađemo ROM koji je stabilan i brz, svi ćemo imati koristi, zar ne?
E sad, ja tebe razumijem kad to pogledamo sa tehničke/sistemske strane, da se tu radi o kruškama i jabukama, ali ja i dobar dio forumaša smo samo obični korisnici mobitela kojima je najbitnije da mob radi stabilno. A u tehniku se ne razmemo svi tak dobro da bi vidjeli razliku...
jel tebi jasno da za telefoniranje postoje drugačije aplikacije? da za poruke postoji handcent, stock sms i još neke aplikacije, da za igranje postoje manje ili više zahtjevne igre? da za navigaciju postoji nekoliko vrsti softvera? za frajerisanje svatko pokazuje svoj mobitel na svoj način?

Da li ti to sve radiš 10001% identično kao i, primjerice n3n0? Ako radiš 1% različito od njega, usporedba ti pada u vodu. Ali totalno.

Sve je to u redu. Ali stabilnost utječe na aplikacije. I sad, ti koristiš CM7 i kažeš kak je ništ koristi, ne valja apsolutno ništ, a drugi kaže da je odličan, da je prelud, kako sve radi stabilno. Znaš zašto tolika razlika u usporedbi? Zbog drugačijih aplikacija, zbog raznih postavki task managera, zbog aplikacija koje uzimaju više ili manje resursa. sve to ovisi. Ove usporedbe vam, nažalost, nisu mjerodavne. Bez ljutnje molim, samo skrećem pažnju