Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 582

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kolibri Pregledaj post
    Eto, ponovio sam sve što si napisao na svojoj cigli, osim data>property>vm.heapsize (to nisam našao na navedenom mjestu), i vsel mi je na 40 i nešto jer nisam mogao mijenjati 10overclock (kao, nemam prava).
    I da, CPU mi je na 700 Mhz.
    Što da kažem... Bravo gospodo, radi ko vurica! Mislim, barem zadnjih pola sata... Za dalje ćemo vidjeti...
    Data>property>persist.sys.vm.heapsize je file (rekao sam da je naziv slican, ne takav ).

Sto se tice overclocka, pretpostavljam da imas Androidiani OR (3.3). U njemu samo odes u Froyo 2.2 Modding Menu > Overclock Menu i tu recimo odaberes 900(ili 1000)/700/500/250. Nista drugo ne moras raditi, ali vsel na 1GHz je dosta nizak(56).

Ako stavis na 1ghz -- Kad dodjes do 10overclock, stisni gore prozorcic u kojem pise R/W da se promijeni u R/O. E, onda mozes otvorit u text editoru(dugo drzis prst na 10overclock da se otvori prozor pa odaberes). Onda samo promijenis 56 u 58 recimo, pa back>save and exit.

+ ako ti se ikad zamrzne slika(ne reagira na nista) ili se reboota dok nesto radis, to ti je do kernela.

Na xda, u CM7 temi(od kabaldana, pretpostavljam da si taj skinuo) u prvom postu imas 0.04boot file (to ti je drugi kernel s kojim neces imati te greske), a njega samo extractas (izadje ti boot.img file) i zamjenis sa istoimenim fileom u updateu od ROMa (update-cm7-0.07-datum.zip xD). To napravis sa WinRARom recimo. I taj novi zip sa drugim boot.img samo apply preko starog(prije toga cache/dalvik wipe).

Uh, sto sam se raspisao :O.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
    Data>property>persist.sys.vm.heapsize je file (rekao sam da je naziv slican, ne takav ).

Na xda, u CM7 temi(od kabaldana, pretpostavljam da si taj skinuo) u prvom postu imas 0.04boot file (to ti je drugi kernel s kojim neces imati te greske), a njega samo extractas (izadje ti boot.img file) i zamjenis sa istoimenim fileom u updateu od ROMa (update-cm7-0.07-datum.zip xD). To napravis sa WinRARom recimo. I taj novi zip sa drugim boot.img samo apply preko starog(prije toga cache/dalvik wipe).

Uh, sto sam se raspisao :O.
    Nemam ni taj persist.sys.vm.heapsize file, samo: country, jit-mode, language, localevar,themeid, themePackageName, timezone i use_dithering.

Jutros sam primjetio da mi nisu došle dvije sms poruke a prijatelji vele da su sigurno poslali... ima to kakve veze sa CM7 featuresima?
    I da, kernel mi je taj koji si naveo.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Desire] službeni Froyo update
    By xlr in forum HTC
    Odgovora: 152
    Posljednji post: 21-10-2010, 14:09
  2. [HTC Desire] Froyo procurio
    By ce3hel in forum HTC
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 14-08-2010, 08:53
  3. [Milestone] Tutorial - Froyo