Izaso je novi froyo leak na XDA, moram priznat da je puno bolji od onog VIVO Brazila od prije 2 tjedna jer sam i onaj probao (par dana sam ga imao i tako su me nazivcirale neke stvari da sam se vratio na stock 2.1) i sad ovaj imam (tek jedno popodne).
Ovaj je Starhub Singapore (SHOLS_U2_05.26.0, btw. izasao je cak i europski s jednom "decimalom" manje: SHOLS_U2_05.25.0) ali ima normalno sve jezike (za razliku od VIVO koji je imao samo 3 jezika), normalno ima kalendar gdje tjedan pocinje u ponedjeljak (na VIVO leaku se to nije moglo promijeniti), normalno love softkeysi (bar mi se zasad cini da normalno love) i tako jos neke stvari/"sitnice" koje su mi na VIVO leaku smetale, ovdje ih nema i sve radi kako treba. Zasad.
Ovaj mi bas lici kao finalni proizvod, samo sto je launcher i dalje 2.1-ovski (a mozda Motorola stvarno ne misli normalni froyo launcher stavit, sve je moguce s njima, nista me nebi cudilo) ali ionako koristim LPP pa nema veze.
Zasad sam zadovoljan, inace prasim samo po stock firmwareima, nije da mrzim Cyanogene i to, ali jednostavno volim kad su stvari stock i oriđiđi.![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks