I ja sam mislio da mi je fizicka tipkovnica bitna, vjerujte mi, razmijenim barem 100 mailova dnevno, ali iphone tipkovnica je ako ne bolja, onda barem jednako dobra kao MS hard tipkovnica.
Inace, pisem sa MS koji mi sluzi kao wireless tablet za surfanje od doma, gasim ga svaki dan i baterija radi vec tjedan dana
Moja je poanta bila da sa MS stalno neki vrag steka. Tako je bilo i sa WM telefonima, cekaj 6.1; pa 6.5 pa ovaj build pa onaj i na kraju kako sam ostavio Treo (da, tipkovnica) tako je deveopment stao i nista se nije desilo godinu dana. Interes za MS polako nestaje, s tim se treba pomiriti; i to vise nije to. Nece pratiti korak sa novim Android OS-ovima, neko vrijeme ce ici portanje, to ce biti sve vise frustrirajuce i proci ce godinu dana dok shvatite da ste cijelo vrijeme imali telefon a htjeli ste i cekali nesto bolje. Ipak, nadam se da ce vam to bolje i doci, puno ste mi pomogli, hvala! Keep up!
btw. I dalje zbog neke navike svaki dan pogledam xda i got da vidim da li je dosao taj froyo sluzbeni..sta ti je navika..

Odgovori uz citat
Bookmarks