Shto reci, nego - shjajno... u doba kad sam pocheo s rachunalima, za vladavine BBS-ova, kodne strane nisu bile osobito populrna stvar i svako se snalazio kako je umeo, tako da nishta ne bih imao protiv SH CH na tipkovnici... dan danas mi se ne da prebaciti na bilo kakvu NON-EN varijantu, usporava zivot i misli.... sem toga, softver koji svakodnevno rabim za poslovne svrhe i dalje (unatoch visokoj cijeni i visokoj verziji!) ne prepoznaje HR karaktere i uzasnih problema imam kad importiram neshto shto je tako nazvano... ocito, od stare navike i neke koristi... sorry za offtopic, nije mi namjera smetati......
btw, ovaj forum je "kriv" shto kanim ozbiljno kupiti milestone u narednih par dana - konachno, overclocking, modding, beskrajna chachkanja i veselje novih otkrica - to je neshto shto mi symbian nikako nije pruzao sve ove godine (unatoch sjajnim aplikacijama koje su vjerno funkcionirale s minimumom truda).... 1000x hvala vrijednim ljudima za sve tutorijale i korisne informacije, od velike su mi pomoci da (nakon 7 godina na Tibetu i Nokie u dzepu) shvatim koliko propushtam, ne unaprijedim li se pod hitno androidom.... a milestone je bash po mjeri - beskrajno prostranstvo i gusht eksperimentiranja koji mi ni tisucu iphona ne moze dati.... chitam i uzivam... pitanjce - koliko je realno dati novca za telefon? Vjera mi ne dozvoljava dugotrajne ugovore s operaterom (pokushao jednom i ne zelim vishe imati posla s njima), tako da mi preostaju oglasi, a cijena se krece od 1600-2500kn.... molim za neku razumnu procjenu, poshto se vishe-manje svi svode na isto - "kupljen u vip-u, neotpakiran, blah, blah".... moze li se ikako provjeriti to "neotpakiran", s obzirom na masu postova u kojima se objasnjava backup/downgrade, a i na kvalitet izrade (nije bash lako skuziti ni ogrebotine na tako robusnom uredjaju)? Hvala!