Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 582

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao chele Pregledaj post
    Preluda stvar, samo bi se malo valjalo navikavati.... malo vishe, zapravo... ja sam ipak staromodan tip, glasam za qwerty (ne qwertz, stara shkola) ili josh bolje, za tipkovnicu s gornje slike (post od Doctor HR)....
    eh, kad bi još ubacili i slovo "sh" na tipkovnicu, bilo bi savršeno, jelda?

hahahah

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jan 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Shto reci, nego - shjajno... u doba kad sam pocheo s rachunalima, za vladavine BBS-ova, kodne strane nisu bile osobito populrna stvar i svako se snalazio kako je umeo, tako da nishta ne bih imao protiv SH CH na tipkovnici... dan danas mi se ne da prebaciti na bilo kakvu NON-EN varijantu, usporava zivot i misli.... sem toga, softver koji svakodnevno rabim za poslovne svrhe i dalje (unatoch visokoj cijeni i visokoj verziji!) ne prepoznaje HR karaktere i uzasnih problema imam kad importiram neshto shto je tako nazvano... ocito, od stare navike i neke koristi... sorry za offtopic, nije mi namjera smetati......
    btw, ovaj forum je "kriv" shto kanim ozbiljno kupiti milestone u narednih par dana - konachno, overclocking, modding, beskrajna chachkanja i veselje novih otkrica - to je neshto shto mi symbian nikako nije pruzao sve ove godine (unatoch sjajnim aplikacijama koje su vjerno funkcionirale s minimumom truda).... 1000x hvala vrijednim ljudima za sve tutorijale i korisne informacije, od velike su mi pomoci da (nakon 7 godina na Tibetu i Nokie u dzepu) shvatim koliko propushtam, ne unaprijedim li se pod hitno androidom.... a milestone je bash po mjeri - beskrajno prostranstvo i gusht eksperimentiranja koji mi ni tisucu iphona ne moze dati.... chitam i uzivam... pitanjce - koliko je realno dati novca za telefon? Vjera mi ne dozvoljava dugotrajne ugovore s operaterom (pokushao jednom i ne zelim vishe imati posla s njima), tako da mi preostaju oglasi, a cijena se krece od 1600-2500kn.... molim za neku razumnu procjenu, poshto se vishe-manje svi svode na isto - "kupljen u vip-u, neotpakiran, blah, blah".... moze li se ikako provjeriti to "neotpakiran", s obzirom na masu postova u kojima se objasnjava backup/downgrade, a i na kvalitet izrade (nije bash lako skuziti ni ogrebotine na tako robusnom uredjaju)? Hvala!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Desire] službeni Froyo update
    By xlr in forum HTC
    Odgovora: 152
    Posljednji post: 21-10-2010, 14:09
  2. [HTC Desire] Froyo procurio
    By ce3hel in forum HTC
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 14-08-2010, 08:53
  3. [Milestone] Tutorial - Froyo
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola