= Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
ne znam tvoj način razmišljanja, ali je milestone tvornički jeftiniji od HTC-a. obično, iz tvornice mobiteli izlaze po 500tinjak kuna, a dok prođe kroz svačije ruke, kod krajnjeg korisnika košta 4000. svi na tom uređaju zarađuju. ama baš svi.

Motorola ima malo većih problema, a njima par tisuća nezadovoljnih korisnika (vjeruj mi, nema nas više, 99% ljudi ni ne zna šta je froyo a što eclair, pa ih nije ni briga za ovo, a ipak imaju milestone) ne znači baš previše. Pa i ako izgube par tisuća, nadoknaditi će ih sa drugim ljudima kad izbace novi uređaj, za kojeg su potrošili vrijeme koje je možda trebalo biti utrošeno na update. Ili barem dio njega.
gogs u pravu si.u pravu sam i ja kad tvrdim da mi se takva politika motorole ne sviđa.htc više brine o svojim kupcima,očigledno.znam par ljudi koji su kupili wildfire,prije par tjedana,sad imaju froyo na njemu.ja imam milestone koji je puno bolji mob.,od 4. miseca i nemam froyo. želim proizvod koji vridi svoje pare. želim froyo na svom android smartphone-u!želim update-e jer volim update-at svoje gadget igračke hehehe.na legalan način. )