Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 582

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ja sam rekao da ce kupci shvatiti da ovih nije briga za bugove na uredajima i upgradeanje, i ubuduce nece kupovati uredaje od njih. Tako to ide u 99% slucajeva. Mislim, da mi se pruzi za 2 godine Milestone 3, ili 4 ili sto ja znam, mozda bi se opet odlucio za taj mob jer mi se svidja dizajn i mogucnosti moba(od 1. i 2. Milestonea). Ali bi se dobro, predobro raspitao na internetu kakve updateove i dokad ce Motorola iste izdavati za taj mobitel. Kad HTC, jbmu, moze za mobitel od 1000-1500kn izdati update, Motorola za mob od 4000kn MORA to uciniti prije njih :-S...

P.S. ja imam novi OS, al neki ljudi nisu napredni korisnici, i uopce nemaju pojma da mogu stavit Froyo, ili ne zele izgubiti garanciju. Oni samo zele update da im se popravi alarm clock, neki force close i slicno. A ovi im to ne poprave ili to ucine prekasno.

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Apr 2010
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    4.330
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.330, Nivo: 15
    Bodovi: 4.330, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    ne znam tvoj način razmišljanja, ali je milestone tvornički jeftiniji od HTC-a. obično, iz tvornice mobiteli izlaze po 500tinjak kuna, a dok prođe kroz svačije ruke, kod krajnjeg korisnika košta 4000. svi na tom uređaju zarađuju. ama baš svi.

Motorola ima malo većih problema, a njima par tisuća nezadovoljnih korisnika (vjeruj mi, nema nas više, 99% ljudi ni ne zna šta je froyo a što eclair, pa ih nije ni briga za ovo, a ipak imaju milestone) ne znači baš previše. Pa i ako izgube par tisuća, nadoknaditi će ih sa drugim ljudima kad izbace novi uređaj, za kojeg su potrošili vrijeme koje je možda trebalo biti utrošeno na update. Ili barem dio njega.
    gogs u pravu si.u pravu sam i ja kad tvrdim da mi se takva politika motorole ne sviđa.htc više brine o svojim kupcima,očigledno.znam par ljudi koji su kupili wildfire,prije par tjedana,sad imaju froyo na njemu.ja imam milestone koji je puno bolji mob.,od 4. miseca i nemam froyo. želim proizvod koji vridi svoje pare. želim froyo na svom android smartphone-u!želim update-e jer volim update-at svoje gadget igračke hehehe.na legalan način. )

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sublime Pregledaj post
    gogs u pravu si.u pravu sam i ja kad tvrdim da mi se takva politika motorole ne sviđa.htc više brine o svojim kupcima,očigledno.znam par ljudi koji su kupili wildfire,prije par tjedana,sad imaju froyo na njemu.ja imam milestone koji je puno bolji mob.,od 4. miseca i nemam froyo. želim proizvod koji vridi svoje pare. želim froyo na svom android smartphone-u!želim update-e jer volim update-at svoje gadget igračke hehehe.na legalan način. )
    update nije mjerilo. jednostavno se pomiri sa tim. ne razumijete od čega it sektor živi.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Desire] službeni Froyo update
    By xlr in forum HTC
    Odgovora: 152
    Posljednji post: 21-10-2010, 14:09
  2. [HTC Desire] Froyo procurio
    By ce3hel in forum HTC
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 14-08-2010, 08:53
  3. [Milestone] Tutorial - Froyo
    By pajo2 in forum Lenovo / Motorola