ma ebem njih i froyo.razočaran sam.čak je i wildfire dobija upgrade prije milestonea.nažalost,zadnja motorola u mom vlasništvu.prilazim na htc.iz principa.
ma ebem njih i froyo.razočaran sam.čak je i wildfire dobija upgrade prije milestonea.nažalost,zadnja motorola u mom vlasništvu.prilazim na htc.iz principa.
zbog principa. haha, smješan si. Pa dobro, tko te tjerao da kupiš motorolu. Motorola je, po N-ti put govorim, vrlo oprezna sa europskim tržištem, i normalno da je slaba podrška ovdje kad su se orijentirali na tržište koje donosi lovu. A to je azija i amerika. Najavljuju da će se vratiti pred kraj 2011 godine u punom stilu u europu. pripremaju lijepi portfolio smartphonea za europu, što će značiti i bolju podršku. Froyo će doći, mislim da ste malo bezveze nestrpljivi. Onom kom užasno treba froyo, taj će si staviti cyanogenMOD-a na mob i imat riješene sve probleme. Ne vidim uopće u čemu je problem.
@Doctor: ne znači im. kad su naveli Q4, nisu naveli ni da je početak ni kraj. nego da će biti u tom kvartalu. Naveli su da je froyo u fazi testiranja kod operatera i da ovi prijavljuju bugove. očito su nešto ipak sjebali. No meni sve smrdi na nešto drugo. Dugo im treba, čak me malo i pika da će možda dodati i motoblur u taj froyo, pa zato relativno kasne. Ovo je dakako moje nagađanje, no ne znam. Možda nas na koncu i iznenade.
Bookmarks