Ja sam sve napravio kako pise, preko open recovery stavio cm6 pa nandroid backup(da mogu restorat ako me u bootloader baci) i applya taj google apps update i nece... lujo ocito zeli zamjeniti Y i Z na fizickoj tipkovnici?? sad cu got recovery probat. P.S. dva pitanja: 1)Kako overclockat u cyanogenu? na stock romu to je bilo jednostavno, milestone overclock i deri2)Kako izgasiti vibraciju pri gašenju uređaja xD to me nervira uvijek se us***m haha
![]()
Zadnji uredio n3n0 : 03-12-2010 u 14:17
Otiđem u OC i stisnem settings -> keyboard settings -> qwertz
Kaže da je promjenio u qwertz ali i dalje je na hardwareskom gumbu Z Y...probao sam sve opcije stisnut i dalje izbacuje qwerty... čak neće ni azerty stavit
A šta se tiče poruka, danas sam pisao sms i oću novi red putem entera i on meni odma pošalje taj sms :S znači ENTER=SEND
probao sam s GOT OC namjestit qwertz, ali on mi je onemogućio tastaturu skroz, kao da je nema, stišćem a ona mrtva, sad sam vratio preko nandroida backup na čisti 2.2.1 pa ću probat prvo namjestit qwertz pa onda updateat na cm6
update:
namjestim qwertz prije stavljanja CM6 i radi kao qwertz, stavim CM6 i vrati se na qwerty :S
ako ponovno odem u OR i stavim qwertz, onemogući mi korištenje tasture opet. kao da ne postoji
Zadnji uredio lujo_zgb : 03-12-2010 u 18:20
Bookmarks