Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 582

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gledao sam danas nekoliko puta njegovu stranicu, nisam baš mislio da će danas izbaciti nešto, pošto je stišao narod sa nedavno izbačenim recoveryem, tako da nisam pogledao. ali eto, zato sam sada pogledao i vidi novosti

Što se tiče tutoriala, nema puno filozofije. Evo u kratkim crtama.

1. Skinuti jedan od ponuđenih firmware fileova
    2. Standardno, spojiti mobitel na RSD Lite i učitati skinuti file u program, te preflashati mobitel.
    3. Nakon toga pričekati da program odradi flashanje. Upaliti mobitel i postaviti sve redom kako android zahtjeva

Ako želite clean froyo, ne trebate ići dalje od ove točke. za naprednije korisnike, slijede koraci za moddanje preko open recoverya.

4. Skinuti open recovery v2.0 sa GOT-ove stranice. U njemu se nalazi update.zip i openrecovery folder.
    5. Prebaciti taj folder i update.zip u root kartice.
    6. Upaliti mobitel u recovery modeu ( ugasiti mobitel, zatim stisnuti tipku X i držati, te pritom stisnuti tipku za paljenje i držati, te dok se pojavi moto logo, pustiti tipku za paljenje, ali nastaviti držati tipku X. Pojaviti će se logo male motorolice u pravokutniku. Nakon toga stisnuti tipku volume i tipku kamere, te se tako uđe u recovery) Logo:

7. pokrenuti update.zip koji je ponuđen.
    8. Voila, moddamo kao i do sada.

Linkovi potrebni za ovo: RSD Lite

Kažu, bilo bi dobro u open recoveryu pokrenuti opciju "fix bugs". čini se da su neki bugovi ispravljeni preko recoverya, pa se tako mora to i odraditi

Postoje još i neke napomene, kao što je i predviđeno, vurnable je uključen već u sami sbf file, tako da nije potrebno dodatno flashati sa vurnable file-om.

Još jedna napomena. Nakon flashanja, mob će se restartati. treba ga pustiti da se restarta, nije ništa alarmantno, to mu je prvi boot i mora proći taj proces restartanja, tako da ne pomislite da nešto nije u redu.

Također, NE DIŽITE frekvenciju kod overclocka više od 900 MHz! Postat će nestabilan i restartat će se stalno!

to je više manje to, što se mene tiče. Ja ga idem upravo flashati, pa vam javim svima dojmove. Novi kernel, JIT koji radi kako se spada... Jedva čekam

EDIT: neću puno filozofirati, nakon što se instaliraju fixevi preko recoverya, doda defaultni froyo launcher i sve ostalo, radi bez greške. Nakon svega, instalirao sam si GOT-ovu temu novu. mogu reći da su napravili odličan posao. Tema je kombinirana sa launcherpro launcherom koji osobno koristim i stvarno je odlična.
    Zadnji uredio GoGs : 17-10-2010 u 05:32

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. [Desire] službeni Froyo update
    By xlr in forum HTC
    Odgovora: 152
    Posljednji post: 21-10-2010, 14:09
  2. [HTC Desire] Froyo procurio
    By ce3hel in forum HTC
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 14-08-2010, 08:53
  3. [Milestone] Tutorial - Froyo