= Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
@neno
kakave tweakove? ugasio sam JIT i dsi fix jedino...
također, moram se složit s tvojim pisanjima na xda, GPS na cronosu radi odlično, i meni u stanu nađe 12 satelita a na FroyoMODu nađe na balkonu nakon 2-3 min jedva 4 komada na koje se neće spojit. jesi uspio instalirat i pokrenut navigon 2.5.1? meni neće se pokrenut, dođe do splashscreena i FC...

što se tiče froyomoda moram se složit da postane laggy, koristio sam cachecleanerNG i task killer svaki dan s nikakvim rezultatom.

p.s.
dočekala me danas lijepa poručica od t-mobilea da sam potrošio svojih 10 mb prometa (kojih nisam aktivirao uopće!). kad sam otvorio moj.t-mobile piše mi 90kn interneta spojio se sam od sebe u 4 ujutro na 28 sekundi makar su mu APNovi izbrisani i mobile data onemogućeni da li netko može objasnit ovaj fenomen?? t-mobile se naravno ograđuje od sveg kao očekivano
Izgasi surface dithering, a ne JIT. JIT ostavi ukljucenog, pa ako ti jos bude laggy, izgasi ga. JIT ubrzava radnje procesora(u benchmarkovima -Linpack- score ide duplo vise!) ali zna uzrokovati lag u igrama i slicno. Znaci, brze loadanje > vise trzanja .

Imas na XDA thread u Milestone General. Zove se [Gscript]Supercharge & Bulletproof v5 (nesto slicno) by zeppelinrox.

Navigon ima problema sa Gingerbreadom. Vidio sam na IPMart verziju 3.5.4 (wtf?) koja navodno radi na GB, ali nije mi se dalo isprobavati jer treba neke promjene raditi u xml (blabla...). Ja koristim CoPilot Live. Ima sto bolje od toga da nije Navigon?

FroyoMOD kada je svjeze instaliran doslovno leti unatoc svim animacijama, i ja maknem animacije nadajuci se da ce bit jos 20% brzi, ono obratno .

P.S. nije to nista, na VIPu je 100kb 6-7 kn bez ukljucenog paketa (6.91kn), pa sad racunaj sta bi mi bilo sa 10mb :/. Prije par dana sam morao nesto napraviti na internetu, i zaboravim ukljucit DroidWall. 900kb 48kn + pdv. Cigani jedni ...