= Citat = Izvorno postao chele Pregledaj post
Ima li tko kakvih iskustava sa MIUI mod-om? Ja sam nedavno instalirao, nakon tristo muka s CM7 i vrlo sam zadovoljan (priznajem, dopada mi se sminkerski design).... uz malo overclocka (900/56vsel) sve radi kao podmazano, naravno i angry birds rio leti bez problema.... imam ga 4 dana, do sad sam imao mozda jedan force close i niti jedan reboot (iako tu i tamo se desi po koji lag, ali prodje nakon par sekundi bez previse "zaglupljivanja".... takodjer, pitanjce za ljubitelje eclaira - ima li smisla instalirati telus lite mod? Koliko sam uspio shvatiti s xda foruma, to je hibrid SHOLS 2.36 za Europu i SHOLS_U2_03.11.0 za Telus mrezu, s ukljucenim americkim frekvama - da li bi to radilo u HR...
p.s. napominjem da mi i dalje ni jedan od modova nije nadmasio stock shols 2.36 - naprosto, imam dojam da je s njime cigla najbolje i najpromptnije funkcionirala, bez i jednog zastoja/reboota...
Imao sam ga jednu subotu i poludio sam
Preretardiran mi je taj MIUI, fura se na iOS, a ne pojednostavljuje sučelje kao što bi trebao, nego ga po meni bespotrebno komplicira. Pošto koristim Launcher 7 (metro UI), prednosti MIUI homea nisam pravo niti iskusio, samo sam probao i čini mi se glupim... Sve aplikacije imat na homeu mi je glupo i to mi se nikad nije sviđalo kod iOS-a, pogotovo kad imaš programe koje ne koristiš, tipa 3G tethering.
Što se tiče stabilnosti, meni se pokazao nestabilnim, restarirao se miljon puta i sam uređaj se zagrijavao luđački. Nije bio niti milostiv prema bateriji. Jedino što mi se svidjelo je unlock screen i to što ima 2 odvojene pozadine (1 za lock, 1 za home).

Telus lite mod sam htio probat, čini mi se da bi trebao biti najstabilniji od svih modova jer je ipak temeljen na 2.1 koji se meni, a kao što vidim po forumu, i vama ostalima nije baš restartirao ni FC-ao. Isto bih ga htio probat samo neznam da li nakon postavljanje tog moda moram staviti i patch za EU frekvencije, pa mi se na kraju nije dalo, pa sam stavio standardni 2.1. Slažem se s tobom da je taj rom najstabilniji i koristio sam ga par dana i ništa nije štekalo... No nije mi se svidio jer mu je falilo par kozmetičkih stvari koje su mi smetale (messaging app...).

Preporučio bih theFroyoMOD 2.6 s isključenim JIT-em. Koristim ga sad već tjedan i pol i radi stabilno. Niti jedan FC i restart, samo uspori tu i tamo malo. Ništa strašno. Jedini problem je užasno dugačko bootanje (~5 min). Sve igre rade ko odlično, nakon inicijalnog trzanja prvih 30 sec Baterija je malo slabija na tom romu, ali ništa strašno, i dalje mi drži punjenje 1 dan.