= Citat = Izvorno postao n3n0 Pregledaj post
e sad neznam koliko widgeta ti imas. Ja imam Beautiful Widgets, System Info Widget, Pure Music, Gameserver Monitor i 2 LP widgeta.
Ni na proslom mi se nije rusio, ali sad sam iskljucio JIT i sve povezano s njim, ne rusi mi se ni nakon paljenja moba. I nakon reboota, uvijek oko 50mb RAM-a(sa svime izgasenim-osim widgeta koji su na ignore u killeru-dodje i do 100 ).

Uopce neznam cemu taj JIT, kad definitivno usporava launcher(vidi se po scrollanju) :/... i sta god vi govorili, mob radi osjetno brze kad ima 50-60 rama a ne 30 :S.

U vezi updatea: bitno da oni izdaju updateove za "neki tamo" FlipOut"...mislim, ako taj official Froyo ne bude radio bar 3 puta bolje i brze od CMa, mogu se pokopati.
da. čuo sam da JIT kompajler sranja pravi dosta. zato što froyo nikad nije izašao službeno, pa nema ni dobrog JIT-a koji radi dobro. imao sam puno manje appova od tebe, pa se rušilo. vjerojatno je sad to popravljeno.

Nije flipout neki tamo. noviji je uređaj od milestonea. Froyo kad izađe, budete svi blenuli kako će dobro raditi na milestoneu. vidio sam kako radi na XT720, novi launcher (onaj stari, ali dodan bounce efekt, radi bolje od launcherpro-a), novi lockscreen, aplikacija kamere je ona stara, i ona je zasigurno odlična. Dosta dobrih stvari će donjeti froyo. samo budite strpljivi.