Evo i ja sam stavio.
Pros: Izgleda OK, radi ok, riješili su dva problema koji su me mučili na Exchange podršci (1 - kalendar povlači i više ne moram imati Syc sa Google Calendar, tj. sada imam dvostruke upise dok to ne riješim, 2 - mailovi mogu imati potpis).
Cons: Otišao sam spavati sa 50% baterijom i flight mode, a 6 sati kasnije našao sam isključen telefon. Čini mi se da je drain baterije neobično visok. Dopuštam da kako sam radio sinkronizacije i svašta sa novim ROM-om da to nije bilo pravih 50% (znalo se desiti da krivo prikazuje), ali nadam se da to neće biti tako. Inače, napravio sam OC na 800 MHz, samo sam dirao clock, ne Vsel vrijednost. Ne radi mi AppBrain.
Vidim da je manje RAM-a dostupno po restartu (55 MB max, u odnosu na nekadašnjih 79, doduše sada je stock task manager, prije je bio onaj koji čući u taskbaru, možda drugačije računaju).
Želio bih maknuti Voice Command process i aplikaciju (ne koristim) - kako?
Ps. ponuda wallpapera je očajna u stocku, ima li neki izvor za neke smislene pozadine? ili koja je dimenzija da si sam napravim (uvijek mu zoomira i pokvari sliku)?

Odgovori uz citat
Bookmarks