Izvorno postao whiteboy
mjenjaju sustav...točnije dio zadužen za autorizacije....
Evo pokušavam već neko vrijeme na www.vip.hr ali štanga, izgleda da se nekaj srušilo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
mjenjaju sustav...točnije dio zadužen za autorizacije....
jesi siguran ?
dobar grah daleko se čuje
ma u banani je bio i oko 14h...ja idem na webSMS,a on me vrati na vip.index...pih
ako ste mogli primjetiti (surferi wapom) implementiran je kompletno novi vodafone live sa drugačijom naplatom. to je također u sklopu onlinea pa je vjerojatno zbog toga.
dobar grah daleko se čuje
Je, napokon su nam kao "poklon" dozvolili da besplatno gledamo katalog onoga što ćemo kupiti...
A to je... cijeli dan jučer ne mogu mail vidjeti, i ništa mi nije jasno... I vidim jutros da je i dalje štanga. Sad su to našli radit, i to ovako, da sve crkne?
Profesionalci![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
a kaj sam ja rekao prije neki dan u jednos drugoj temi:
pa ljudi moji ko radi taj i griješi... VIPnet malo više u zadnje vrijeme, al kaj je tu je... kom nije dobro nek ide k Trćoj sreći i sličnima...Izvorno postao vee
mislim nije da u VIPu sve štima... imao bih ja puno toga za reći njima... SUPPORT, HIJERARHIJA... ali kad nemamo drugog izbora...
a uostalom da ponovim... dolazi nam 3g i biti će još dosta ovakovih padova dok sve ne proradi... stpljen spašen
vee
ja nemrem na webSMS, uff...pa dobro kad misle to završiti, stvarno su neozbiljni![]()
to ti je kao domino efekt...![]()
Al pazi igru: ulogira me, i na VIP.SMS i na WebMail. Čak mi na WebMailu prikaže inbox i foldere (fale naši znakovi), ali to je to. Probam bilo kaj otvorit, obrisat, replayat, anything... as dead as it gets.
meni još ne otvara![]()
Unfinished job.
ma u banani su, malo rade, malo ne...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Do while (x < beskonačno)
Malo ne rade, pa puno ne rade, pa dugo-dugo ništa, pa opet ne rade.
loop
I dalje, ulogira me ali ne mogu ništa. A mailovi se gomilaju. Zanimljivo da mi i dalje radi FWDing maila na mob. Tako da vidim da mi stiže ono što čekam, a ne mogu pristupit.
Baš su mene našli šmirglat po jajima![]()
a pop pristup?
Nisam skidao preko POP-a jer me na webu čekaju mejlovi od po 700 kb pa i po 1 MB, zato mi i treba web pristup da ih maknem....
mailwasher?
Nisam ga instalirao i ne da mi se sad... (ne koristim ga već jako dugo od kad više ne primam spam)
Outlook 2003 može pokupiti samo headere pa zbriši ono što ti ne treba...
Jel' se to samo meni čini, ili je VIP.webmail postao neopisivo spor? Otkad je pao portal, pa se (po)vratio, čini mi se da je webmail ubitačan. WebSMS radi kako treba, brzo, ali mail...
Ma znaš da Outlook koristim za dva 'ozbiljnija' accounta, a express za vip i još neke 'neozbiljne' pop accounte...Izvorno postao gog
![]()
Da, skužio sam da je webmail UUUŽŽŽŽŽAASNOOO spor! To je prestrašno!Izvorno postao BlueDevil
Jutros mi je trebalo 15 minuta da upišem 3 mail adrese u adresar! Na prestrašno nešto! Sad sam im mail napisao, da ih pitam za zdravlje...
Portal trenutno ne radi.
Bookmarks