= Citat = Izvorno postao FREAKed Pregledaj post
Ni jednom nisam rekao da je nevažno, nego da masa GHz neće pomoć tome da mobitel bude brži ako ostatak nije pravilno balansiran, ali imaš potpuno pravo o tome da ne bih trebao dalje pisat. Ja na sreću imam poprilično praktičnog znanja i službenog obrazovanja iz tog područja, pa ako ti misliš da sam u krivu ili da je to moje osobno mišljenje, a ne jako dobro zasnovana činjenica...šta da ti kažem

Ali da, nisam te baš trebao prozivat zbog tog šta se ne slažeš odmah s tim, tu ti se ispričavam, ko šta vidiš moj sig nisam tu da flejmam.
slažem se s ovim!
android je po meni neupotrebljiv na mobu koji nema bar min 1GHz i 256rama...zato ga konkretno nisam nikad prije ni kupio dok nije dosao desire...koji opet zna zastekat(strza se malo, nije to sad nesto posebno) nekad (skrolanje korz meni, skrolanje po stranici, izmedzu homepageova i sl...)! dok razlika na ios izmedzu 600MHz i 1Ghz skoro pa nista! ali to je stvar optimizacije kako je kolega naveo...ista stvar je i npr sa MacOs

frendov wildfire...pa to je uzas kolko je sporo...ali opet s obzirom na cijenu i sto nudi ispada da je sasvim ok mob!