= Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
Cion, nisi skontao ironiju(sarkazam) kolege!?

covijek je objasnio kako prosjecni iPhone funboy razmislja, ne dajuci za pravo nikome da razmislja drugacije.
do rijeci potpisujem njegov post, ce3hel - bravo.

ja sam i u prethodnom postu napisao da software-ski niko nije ravan iphoneu, nije ni sada.
mada android napreduje i uvjeren sam da ce ga s vremenom prestici (ipak je vise ljudi pametnije od jednog. i vise ekipa programera sposobnije od jedne ekipe), ali i phone je po svome hardweru uvijek kasnio za konkurencijom. to mi niko ne moze sporiti...nije tu u pitanju samo kamera,ali ona je i najvecem laiku uocljiva.

eto, ja sam koristio 3G te uglavnom s njim bio zadovoljan(osim baterijom), i mjenjao ga za dummy....nije mi falio ni malo....a milion puta sam cuo onu "jednom iPhone, zauvijek iPhone"
Komentirao bih kraj ovog posta - "jedno
iPhone, zauvijek iPhone" - s time se slažem, to je moje subjektivno mišljenje!
U zadnjih nekoliko godina promijenio sam hrpetinu mobova, od Windowsa, Symbiana, Androida, najskupljih i najjeftinijih. I mijenjao sam iPhone za neki drugi mob za koji sam smatrao da je u tom trenutku bolji, no iPhone je uvijek bio #1. Što se tiče Androida, koristio sam X10 i Desire, no niti jedan mi nije sjeo, pogotovo Desire. I na kraju sam se vratio na iPhone. I sljedeći mob za koji bi mijenjao iPhone 4 je iPhone 5, 4GS ili kako ga već budu nazvali.