Eto, da napišem i ovdje da je konačno danas stigao galaxy S.
Sve je kako je i napisano ranije - mob je out of box trzav u nekim stvarima, ali sve je riješeno patchanjem kiesa i updateom moba na 2.2.1 - osjeti se prilična razlika u brzini, gore sam stavio dosta aplikacija, widgeta i ne smeta mu niti malo, radi odlično, ekran je savršen, wlan hvata odlično, surfanje je besprijekorno zahvaljujući velikom ekranu i brzom mobu, i tako.... Ja sam prezadovoljanČak sam i skroz promijenio mišljenje o nedostatku moba u vidu njegove veličine - najnormalnije stane u džep i ne smeta, ponajviše jer je tanak.... Kad se samo sjetim 5800xm u džepu...
Hvala svima još jednom na savjetima i preporukama.
E, da, ugodno se iznenadih pakiranjem uz mob. Kao što ranije rekoh, mob sam uzeo na produženje pretplate u tmobile-u. Uz mob sam dobio usb kabel, punjač, slušalice, 2gb memorijsku, auto punjač i vakumski nosač moba za auto. Stvarno pozitivno i lijepo od njih, pošto sam dosad svaki puta trošio 200-300kn na nosač za auto i auto punjač....

Čak sam i skroz promijenio mišljenje o nedostatku moba u vidu njegove veličine - najnormalnije stane u džep i ne smeta, ponajviše jer je tanak.... Kad se samo sjetim 5800xm u džepu...
Bookmarks