= Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
ja bi samo jos napomenuo da ua ios imas iGO, Navigon, TomTom i od jucer i Garmin navigaciju....posto si to naveo kao nedostatak u svom postu...
jos sto se tice app-ova tu nema do ios...dosta ih se placa ali mozes iz 97% nabavit crackane VRLO jednostavno a i malo ih je preko 3,4 $, dok za android osim sto ima tona jako losih appova
su svi besplatni a time i vecinom sa reklamama ili ogranicenim mogucnostima, a ne postoji kod nas mogucnost kupnje...

ali opet android ima 1000% vecu korisnost out of d box!
Fuck, nisam znao za garmina....
Bio sam kod jednog poznanika koji ima 4ku i malo se pozabavio istim, sve štima, ali nekak se više vidim u slobodama androida nego u Stevinim ograničavanjima dobrog hardvera....
(nije jb-an mob). I još mi 4ka izgleda kao da bi pukla samo tako kad bi je kvrcnuo ili kad bi pala na tvrdu površinu; i još pizdarije sa gubljenjem signala (mrzim caseove na mobovima), natezanja sa itunesom, itd. Nisu mi sjele te peezdarije s istim, tako da sam ovaj put odabrao samsunga; iphone - maybe next time... (a ak se predomislim i starcima svakome izlazi pretplata pa mogu uzet preko njih - prodam galaxy-a ak mi se ne svidi(sumnjam ali, eto slučajno sam saznao kad sam svratio do njih to da mogu i oni produžit ugovor baš u ovo doba).

= Citat = Izvorno postao vwgolf3 Pregledaj post
i? šta je izabrano na kraju?
Frendica kod koje sam ostvarivao narudžbu mi je rekla da sam zakasnio za prvu turu 4ki, slijedeća je tek za 10-15 dana, a galaxy dolazi ili sutra ili u ponedjeljak, a i to mi je već knap vremenski za biti na mom prvom samsungu s500 iz 2003. bez 80% brojeva u imeniku, a mob/imenik mi je vrlo bitan zbog posla.... Tako da će biti galaxy s ovaj put, valjda se nisam zaj....