= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
Ako nećeš flashat itd,onda bez dileme i4...svaka čast frendu..
Napravio sam isto šta i on i jed. Galaxy out od the box,se ne moze mjeriti sa ajfonom,po pitanu brzine,fluidnosti,laga(koji na ajfonu ne postoji) i općenito bugova...
Vise mi pase softver od androida zbog vec spomenutih prednosti,ali badava mi to kad bi ga bacio u zid svako malo..
Ajfon ne steka,ne laga,to je strani pojam za iOS ,radile 2ili30aplikacija u pozadini,to je činjenica ..
A ne znam, velim ti da je on imao i i4 i sad ima galaxya, i da nema šanse da bi se vratio na iphone (imao je sve redom, 3g, 3gs-a, pa iphone4). Update-an mu je mob na 2.2.1 i radi besprijekorno. To je njegovo mišljenje.

= Citat = Izvorno postao Rus Pregledaj post
najbolje ti je da odes u ducan i probas malo svakog il posudis od frendova malo jednog,malo drugog,treceg pa izaberes sam(ja sam htio kupit kvalitetan lovacki noz pa krenuo procitat par foruma i na kraju sam se samo izgubio i kupio nes drugo
. kad vec spominjes kameru ona kaze da joj se ni ona nije bas dopala jer joj ostanu malo mutne slike il "prebijele" a pogotovo kad blic opali. editirat cu post i stavit slike sta sam sad sa oba slikao neku njenu biljku pokraj trosjeda
Kamera na iphone4 mi se nije svidjela ni malo, al to je stara boljka apple-a....

Edit: uspoređivao sam kameru i4 sa mojom x6 jesenas.
Hvala za trud svima, da ne zaboravim to napomenuti.
Uff, ne znaš jel gora ova desireova fotka koja je isprana i mutnjikava ili ova iphone-ova koja je hebeno isforsirano naglašenih boja.