= Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
jedino wave nisam imao od ovih sa popisa..
ajfon je najstabilniji,najfluidniji i najkvalitetnije izraden..
galaxy s bi uzeo u obzir samo sa dr. romom(onaj je taj mob koji je trebao biti i stvarno je vrhunski),ovaj out of the box je koma..doslovno..ima preheben ekran,lagan,odlicna kamera po danu kao i video..
+na iosu imas 3x bolje igre nego na androidu,cudi me kako to ne znas... ali android nudi bolji sutav notifikacjia,personaliziranja itd

n8 ne ulazi u konkurenciju zbog osa-koji se jed.ne moze mjeriti sa navednima
Ma problem iphone-a i je što ga ja osobno doživljavam kao igračku, doslovno
Galaxy s je prilično brz, bar po tvrdnjama većine vlasnika, sa zadnjim update-om, tj 2.2.1 koliko sam zapamtio. A kamera mi je dosta bitna.
Ali nije ni za zanemariti kvalitetu opće izrade koja je opet na strani i4, mada mu baš nije na slavu lomljivost pri padovima....

= Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
da ti preporucim desire,ispalo bi da ga hvalim jer ga ja imam.preporucio sam ti ta dva najvise zbog memorije.jer neznam koliko ce ti se dat zezat sa rootanjem I flesanjem custom romova.ako ga mislis rootat I flesat,onda I desire ulazi u komb.ja sam desire uzeo iz razloga sto ga,za razliku od iphone nema skoro niko,a samsung mi djeluje preplasticno...al to je stvar osobnog ukusa.opet ti nisam pomogao
Ma ne bi ispalo, baš me i zanimalo mišljenje nekog ko duže ima desire, a i svaki ostali mob iz mog razmišljanja. Fleshat ne mislim, samo updatei software-a redovni dolaze u obzir zasada.

= Citat = Izvorno postao Rus Pregledaj post
posto imam doma desire(kod zene) i iphone rec cu da je meni osobno iphon drazi sta se tice izrade,aplikacija,touch-a a nekako mi izgleda i baterije. za "test" sam ga dao zeni i ona isto kaze da nekako bolje radi ajfon al je njoj ipak ljespi desire...
Meni je ljepši iphone od desire-a, ali....

Sad ste mi samo odmogli još, hahahaha.
Evo i frend me davi da uzmem galaxy s-a, on je imao iphone4 pa je prešao na s-a, kaže da je definitivno njegov prvi pick galaxy s. Ma nemam pojma sad stvarno, promozgat ću još do ujutro valjda....