Evo napisati ću ovdje pošto ne znam gdje bi drugdje jer me pati ni manje ni više nego 5 aparata.
Dakle, u prilici sam produžiti pretplatu i uzeti prilično jeftinije novi mob top klase, pa sam zagrizao za;
- iphone 4 16gb
- htc desire
- samsung galaxy s
- samsung wave
- nokia n8
Znam da je glupo naklapati po stoti put o njima, ali neodlučan sam kako nikad nisam bio, svaki put dosada sam odmah imao fix u glavi na jedan mob i to je to.
Dosta sam zahtjevan korisnik mobitela - koristim svei wlan, navigaciju, fotić, bitna mi je brzina, ma sve.
Ja sam rezimirao ovako ukratko
- iphone 4 me zanima isključivo zato što njega još nisam imao, a 4ka je prvi koji mi je ok i izgledom i harverski/softverski; minus mi je što je ios (nema dobrog starog garmina recimo), spajanje na komp, kamerom nisam nešto fasciniran (snimali/fotkali smo cijeli dan vani na otvorenom i navečer u zatvorenom sa solidnom rasvjetom).
- htc desire - kopa me htc otkad sam pustio wildfire-a (otišao curinom bratu), a vidim da je ekipe s njim priličan broj, valjda onda nekog vraga vrijedi; minus - nothing special.
- galaxy s - frend ga ima, mrdao sam po mobu 1 dan i sve mi je ok na njemu (glupo će zvučat u mojim godinama, ali igre su recimo, mrak), brz, velik ekran; minus - prevelik mi je nekak, nema blic.
-wave - fizički mi je najljepši, hardverski je predobar, kamera je odlična; minus - bada os
-n8 - kamera mrak, hdmi spajanje, fora je neobičan izgled; minus - novi symbian (koliko su kompatibilne i jesu li uopće aplikacije od starog symb. na novi, ako nisu, ogroman minus), spor procesor, malo ram-a.
Pomozite u odluci, ja se uništavam već 2-3 dana....

i wlan, navigaciju, fotić, bitna mi je brzina, ma sve.

Bookmarks