Nije mi nikako jasno zašto se uopće rade takvi uređaji. Nakrcaju ga odličnim performansama i specifikacijama a baterija ostane katastrofa. Za mene je to poluproizvod za koji nema opravdanja bez obzira na sve dobre stvari koje nudi. Baterije su isto napredovale i nije mi jasno zašto proizvođači taj napredak ne primjenjuju. Ne kažem da je na iPhoneu baterija nešto spektakularno ali mi drži dan i pol do dva bez problema.
Bom Chicka WahWah
ACAD na mobitelu nema nikakvog smisla. Čak ni na nekom od 4.3" (pogotovo ne na nekom od 3.5").
svatko tko je ikad koristio ACAD zna da nikad nemaš dovoljno velik ekran (čak ni 24" nije nešto posebno).
Zato i kažem da ta aplikacija nema nikakvog smisla na bilo kojem mobitelu
prije bi se za iPhone moglo reći da je poluproizvod nego za HTC Desire (HD). Baterija je loša, ali je sve ostalo funkcionalno (za razliku od iPhonea)
Zadnji uredio ravilov : 29-11-2010 u 14:48
Baterija na mobitelu je jedna od najbitnijih stavki. Ako moraš mob punit dvaput dnevno i baterija traje 7-8 sati, onda je to katastrofa. Ne kažem za Desire HD da je specifikacijski loš, no baterija me odvlači od kupnje navedenog mobitela i samim time mi nije interesantan. iPhone ima apsolutno sve što mi treba i OK bateriju.
Bom Chicka WahWah
Ovo su opet krajnosti jer nije poanta isključivo u bateriji nego o uređaju u kompletu. A ako uređaj ima sve a baterija mu je katastrofa, taj uređaj nije kompletan. To je za mene nedovršen posao...
Bom Chicka WahWah
to me podjseća na iPhone. Izbace uređaj s nekim naprednim tehnologijama, a opet, zaborave na ono što postoji već godinama.
Od HTC-a jedini koji je nedovršen (barem po onom što sam pročitao) je onaj HTC 7 trophy. ima iste boljke kao i iPhone 3 i 3GS. Za nepovjerovat da ponavljaju iste greške
Bookmarks