ja sam imao I 3gs I i4 u rukama I usporedivao sa svojim desire-om.jedino sto je kod iphone-a bolje je ekran,nista drugo.i ovisno od osobe do osobe,mozda izgled.jer je stvarno iphone lijep mobitel.a po cemu ga stavljaju I karakteriziraju kao top smartphone,ja stvarno neznam.u usporedbi sa obicnim desire-om,htc je puno bolji,pogotovo desire hd.
moja cura nema koristi od androida I takvih uredaja jer se treba s njim zabavljat I istrazivat.njoj je iphone super jer je tvornicki sve namjesteno,i nema previse prostora ni potrebe za nekom nadogradnjom samog software-a I dodavanja nekih aplikacija.a ja svakodnevno kopam po svom htcu I svakodnevno ga prilagodavam svojim trenutnim potrebama.i tu nema granica.za razliku od iphone-a...
ali kao sto je neko gore rekao,ovisi sta tebi treba.ako hoces mobitel bez nekog pretjeranog zamaranja s njim,a da opet imas izvrstan uredaj onda iphone.ako imas volje I vremena I zelju igrat se s njim,onda android.ali je stvar osobnih potreba I navika.ja sam se dugo dvoumio,i nisam htio iphone jer ga svi imaju...samo zato.(iphone ima brdo aplikacija,da nebi mislio da nemozes na njemu nista dodavat I mijenjat,personalizirat)
koji god uzmes neces pogrijesit.prvo ti odluci sta tebi treba...onda ce ti odma bit lakse...

Bookmarks