Za pocetak ovo nije niti usporedivo. Isto kao da si isao usporedivati Punto 1.2 sa Audiem A6 4.2i onda tvrdis da je Punto bolji jer imanje gumbica na konzoli , pa je logicniji za upotrebu. Oba idu sa tocke A do tocke B i tu svaka poveznica prestaje istao kao i kod telefona od 1000 i 4000kn. Oba telefoniraju. Tocka.
Imho tesko ce netko dati objektivnu usporedbu ova dva modela (Desire Vs iPhone) tko nije koristio oba i pod uvjetom da si niti jednog nije ostavio jer ce to odmah reci da mu je taj drugi i drazi, a samim time usporedba iznimno subjektivna. Meni uglavnom nije jasno kako se ljudi ne mogu odluciti sto sami zele...osobno koristim iPhone ali mi ne pada napamet dizat nesto u nebesa. Pa ne placa Apple mene nego ja njih tj njihove proizvode. Svaki OS ce imati svoje poklonike i sigurno se u skorijoj budcnosti nece dogoditi da jedan telefon ili brand ili platforma imaju 90 ili vise posto trzista. Da smo svi isti ne bi valjalo![]()
Otidi u trgovinu, isprobaj oba uredaja ili pitaj frendove/poznanike koji imaju te telefone da ti ih daju na probu dok pijete kavu negdje... Tako ces najlakse odluciti jer ono sto je nekome logicno drugome je kriminalno losa izvedba operativnog sustava. A same cinjenice i tech sheet mozes iscitati sa bilo koje gsm stranice. Niti jedan forum ti ne moze dati ono sto saznas kad primis telefon u ruke.
Moj glas ide ajfonu jer ga, kako sam i naveo, osobno koristim, izgleda mi bolje, ima apsolutno sve sto meni treba i naravno da ne mogu onda biti potpuno objektivan. Desire sam imao priliku koristiti neko vrijeme i nije mi se pretjerano svidao (odlican telefon u svakom slucaju ipak da ne bi bilo zabune) i zakljucak je da niti sa jednim neces pogrijesiti samo je pitanje sto ti zelis i koji su tvoji prohtjevi.

i onda tvrdis da je Punto bolji jer imanje gumbica na konzoli , pa je logicniji za upotrebu. Oba idu sa tocke A do tocke B i tu svaka poveznica prestaje istao kao i kod telefona od 1000 i 4000kn. Oba telefoniraju. Tocka.

Bookmarks