Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 193

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    1.) Nisam rekao da je navedeno da iPhone nema aplikacija, nego mob s takvim brojem aplikacija nemre biti dummy.
    2.) Što se tiče bugova - prvo mail - stavim u postavkama da mi sinhronizira mailove od zadnjih mjesec dana, on mi sinhronizira kompletnu povijest i tako svaki put ispočetka - katastrofa! Drugo, šaljme mail in se ne pošalje nego ostane u Izlaznoj pošti. I da ne nabrajam dalje...
    3.) Što se tiče Widgeta, jednostavno mislim da nema potrebe na zaslonu imati tisuću stvari (Facebook, kalendar, sat, mp3, prognoza, ovo i ono) jer se time gubi preglednost zaslona. Meni je dovoljno na zaslonu imati sat i obavijest o porukama/pozivima. Jer do svih ostalih stvari dođem ultra jednostavno i preko menija. OK, tu i tamo postoji koristan widget, ali imati pet različitih zaslona/widgeta i na svakom po 6-7 stvari, to mi je zbunjujuće i neupotrebljivo.
    4.) Bespotrebne postavke - nadovezujem se na widgete
    5.) Sve je jednostavnije koristiti na iPhoneu nego na Desiru. Koristio sam Desire i zamijenio ga za iPhone. I moram reći da mi je Desire bio prilično kompliciran (za razliku od X10 koja ima pristojno sređene widgete), dok je u iPhone sve u jednom meniju.

Moje mišljenje je subjektivno pa nebi htio da se netko uvrijedi, ali Desire mi je bio katastrofa...
    Epic!
    1.) Onda nemoj pricat da iPhone nema appova -.-
    2.) Sorry, ja taj bug nemam na svom Desireu (custom ROM)
    3.) Nema potrebe? Vidi se da si "zatupljen" sa iPhonovim OSom. Da si prvo dobio neki Android mob u ruke vjerojatno bi drugacije mislio...
    4.) Pa navedi bespotrebne postavke! Widgeti zasigurno nisu bespotrebni...
    5.) Neznam o cem ti pricas, ali X10 ima 1.6 Android koji je prastar, a kaj ti je jednostavnije na iPhoneu, pisat SMS?
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    Nokia 3110 klasik
    Operater
    Tele 2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slazem se s svima, svako koristi kaj mislim da je njemu najbolje. I naravno svaki svog konja hvali kak bi se reklo.

Ja kosritim 3110 klasik i nei ga mjenjal za nista. A vi se svadite koji je mobitel bolji od tih dva svi su oni dobri. Samo neznam koji bedak bi dal 3000 do 4000 ili cak vise kuna za mobitel koji moze zvati i slati poruke kak i bilo koji drugi mobitel. To mi nejde u glavu

Zatvorena tema

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2005, 23:43
  3. SMS - AutoCleanUp i ostali sms problemi
    By htom in forum Općenito