Izvorno postao
.El Nino.
1.) Nisam rekao da je navedeno da iPhone nema aplikacija, nego mob s takvim brojem aplikacija nemre biti dummy.
2.) Što se tiče bugova - prvo mail - stavim u postavkama da mi sinhronizira mailove od zadnjih mjesec dana, on mi sinhronizira kompletnu povijest i tako svaki put ispočetka - katastrofa! Drugo, šaljme mail in se ne pošalje nego ostane u Izlaznoj pošti. I da ne nabrajam dalje...
3.) Što se tiče Widgeta, jednostavno mislim da nema potrebe na zaslonu imati tisuću stvari (Facebook, kalendar, sat, mp3, prognoza, ovo i ono) jer se time gubi preglednost zaslona. Meni je dovoljno na zaslonu imati sat i obavijest o porukama/pozivima. Jer do svih ostalih stvari dođem ultra jednostavno i preko menija. OK, tu i tamo postoji koristan widget, ali imati pet različitih zaslona/widgeta i na svakom po 6-7 stvari, to mi je zbunjujuće i neupotrebljivo.
4.) Bespotrebne postavke - nadovezujem se na widgete
5.) Sve je jednostavnije koristiti na iPhoneu nego na Desiru. Koristio sam Desire i zamijenio ga za iPhone. I moram reći da mi je Desire bio prilično kompliciran (za razliku od X10 koja ima pristojno sređene widgete), dok je u iPhone sve u jednom meniju.
Moje mišljenje je subjektivno pa nebi htio da se netko uvrijedi, ali Desire mi je bio katastrofa...
Bookmarks