Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 193

Threaded View

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Najbolji su oni koji kažu da je iPhone dummy, nema aplikacija, bla, bla...uglavnom, iPhone ima preko 300.000 aplikacija čime definitivno prednjači i čisto sumnjam da će mu se netko u tome približiti, barem ne još neko skorije vrijeme...
    I da, što se tiče smartphone-ova, imao sam HTC Desire i mobitel mi je bio katastrofa. Prvo, bio je prilično bugovit. Drugo, hrpa widgeta, bespotrebnih postavki i sl. iPhone ima apsolutno sve i još je k tome ultra jednostavan za korištenje.
    buduci da si tako ljepo popljuvo desire a nista nisi obrazlozio evo ti par podpitanja

1. ja neznam di si ti procito da je neko reko da iphone nema aplikacija.. ili si ti lud ili taj ko je to reko :/ (link pls da vidim tog bisera)

2.prilicno je bugovit??? wtf ja se sa tim bugovima nisam sureo a koristim ga vec 2 mj.
    na kakve si ti bugove naletio?? xD

3.hrpa bespotrebnih widgeta? sa mobom dobis mozda 30 widgeta, koji od njih su nepotrebni??? NIJEDAN !
    (nemozes rec da je nesto nepotrebno.. ovisi kako za koga.. al ja i dalje tvrdim da su svi ovi widgeti SVIMA korisni) 5:30 popis widgeta http://www.youtube.com/watch?v=XX8xwqzyE8c

4.bespotrebne postavke?????????? sad mi se vec stvarno cini da ti pricas o nekom drugom mobu :/
    al eto ak ti tak kazes...
    da ne kazes da se ne sjecas koje s to bespotrebne postavke evo ti video da te prisjeti
    http://www.youtube.com/watch?v=0x3Ekwfv2qg

5." iPhone ima apsolutno sve i još je k tome ultra jednostavan za korištenje. "
    aha frende a da bi se sluzio desireom trebas diplomirat na pmf-u?, jel ima nesto kaj je jednostavnije koristit na iphone-u 4 neg na desireu??
    Zadnji uredio marin9 : 19-10-2010 u 02:25

Slične teme

1. [n70] nTorch i ostali programi
    By dodo_88 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 11-11-2007, 12:02
  2. ICQ i ostali IM na symbianu
    By KaKaV NeReD in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2005, 23:43
  3. SMS - AutoCleanUp i ostali sms problemi
    By htom in forum Općenito