evo kad svi komentiraju iphone4 vs. ostali da podjelim s vama iskustvo svoje impulzivne kupnje. Imao sam iphone 3g, prodao ga kad mi je dosadio, u međuvremenu se malo koristio Nokiom E72 i androidom (vrlo kratko... vidio u jednog prijatelja Motorolu Milestone, pa posudio istu od jednog drugog prijatelja) i sad mi je T-mobile produljenje došlo kao naručeno.
Uglavnom, nakon nešto malo razmišljanja ipak sam se odlučio za iphone4 i otišao do t-mobile-a kad ono tamo hladan tuš. gospodine iphone4 se čeka oko 3 mjeseca. Tu je trenutno stala rasprava oko bilo kakvog iphonea, jer niti pod razno ne dolazi u obzir da čekam 3 mjeseca za bilo koji telefon (da mi se nudi Salma Hayek i kaže tvoja sam ako me pričekaš 3 mjeseca onda bi možda čekao, ali za telefoncome on).
Uglavnom, izbor je na kraju pao na LG Optimus 7. I sad će vjerojatno dio ljudi napraviti kiselu facu i reći pa koji luđak se sa ip4 prebaci na lg7, ali ono što me fasciniralo kod lg7 je upravo kvaliteta izrade. Nikada nisam nosio futrole, covere, bumpere i ostale oklope u koje ljudi redovito pakiraju svoje mobitele, jer mi jednostavno uništava estetiku mobitela. ip4 je predivno izrađen, staklo je odlično, feeling je odličan, ali čak sam se bio pomirio da ip4 moram obući u nešto (u konačnici bi ga vjerojatno samo spakirao u koznu futrolu) jer bez obuće ip4 kod pada sa stola moze otici na nekoliko malih ip4. Lg7 mi djeluje tako čvrsto, muški, robusno napravljeno da sam ostao zadivljen i na kraju odmah odlucio kupiti taj mob.
Ostaje mogući problem nedorečenosti wp7 sustava, ali iskreno me čak i veseli malo učenja na nešto posve novo... vidjet ćemo, a u najgorem prodam ga za koji mjesec

come on).

Bookmarks