= Citat = Izvorno postao Joker2206 Pregledaj post
@miro29: Anroid niti na desire HD ne radi onako glatko kako radi iOS na iphonu (kolegica koji radi samnom ga ima i upravo kopam po njemu).
Sto se tice flasha, opet pricas gluposti. Nije apple uzalud odbio flash. Ako ti znas bolje od te kompanije...

BTW, baterija na na DHD joj radi blago receno uzasno...

A sto se tice moje konfiguracije, evo ti pa pricaj koliko hoces da je smece:

Intel i7 920
Asus MBO za i7
GSkill Phoenix SSD 120 Gb + Western Dig. HDD 500 Gb
22" Samsung LCD
Power supply cca 500 Kn
Nvidia Gforce 8800GT (ovo je jedino sto nisam mijenjao jer se ne igram vise)
Evo, na temelju tvog posta vidim da pričaš na pamet i da si DHD držao cca. 1 minutu u rukama.
DHD radi glatko i ne trza ni najmanje. Baterija nije užasna, meni traje 2 dana (a kad ga manje koristim, može i 3). Oni koji su pričali da im baterija traje 6 sati ili taj uređaj nisu držali u ruci ili bi im neki drugi mobitel krepao nakon 6 sati i 15 minuta istog korištenja...
Apple je odbio flash iz samo njima znanog razloga. Ako se nekome flash ne sviđa, samo ga ne koristi.. Budući da flasha ima na gotovo svakoj stranici (i to ne samo oglasi), znači da iPhone nije dobar za surfanje jer ti veliku večinu stranica neće ispravno prikazati (da ne kažem da nećeš moći gledati filmiće s portala).
Ako tebi na toj konfiguraciji šteka flash, onda imaš ozbiljnih problema s kompjuterom. Meni ne šteka ni na i5 ni na i3 niti na običnom athlonu 64 3000+