= Citat = Izvorno postao galaxys Pregledaj post
Ovako... Ako necete raditi nista nelegalno onda nikako ne preporucam iphone..
Sad ce me napasti ljudi koji su se uzivili u taj telefon i ne znaju za drugi niti zele znati ili oni koji su napravili JailBrake...

Ne moze se staviti mp3 pjesma, placanje aplikacija ( sve sto valja kosta ), cak se jedva stavi pozadina...... bla bla

Ugl. ne moze neke stvari sto moze nikia 3310.. i to je cinjenica..
Ne da mi se komentirati cijeli post, ali evo da se osvrnem na neke sitnice.
Prvom recenicom upucujes ljude da ne kupuju iphone jer iphone je samo za ilegalne stvari ?!?!
Nece te nitko napasti tko ne zna za druge mobitele (ja sam imao 3 HTC-a, od kojih imam jos uvijek jedan) vec ljudi koji se ne slazu s tvojim misljenjem ili nacinom na koji si to napisao.

Mp3 pjesme se mogu stavljati free preko itunesa jer je tako zamisljeno. Prebacivanje pjesama preko BT valjda jos jedino rade curice u osnovnoj/srednoj skoli jer su cule kod frendice na mobitelu novu stvar od "Rijane".

Postoje free aplikacije, a placanje aplikacija je logicna stvar. Ipak programeri moraju zivjeti od onog sto su naucili, a na tebi je da kupis ili ne. Osim toga ne znam po cemu se tu neki android razlikuje jer i tamo se aplikacije naplacuju (osim crackanih ili free, a takvih ima i za JB-ani iphone).

Jedva se stavi pozadina ??? Jesi li ti uopce koristio iphone ? Jer iphone koji ja imam (a i svi drugi koji su updateali na os 4) mijenja pozadine kroz settings.

I na kraju nije mi jasno sto to nokia 3310 moze a da iphone ne moze.