AMOLED je odlican ekran, meni osobno odgovaraju takve boje i izgleda mi fantasticno no istina je da su boje debelo preintezivne da su nerealne i da npr. žuta izgleda ko černobilska biljka, a ne ko normalna žuta boja. Ako usporedujemo kvalitetu i realnost prikaza na ekranu AMOLED nije bolji. Druga je stvar sto se tebi meni ili nekom petom moze vise svidati...
A ova usporedba velicine ta dva telefona mi je presmijesna, pa razlike izmedu 3gs-a i Desirea su toliko minimalne da ih jedva vidis...evo upravo stoje jedan pored drugoga i ak je nekome to prednost onda stvarno, kupi gd55 i uzivaj, a ove ostavi na miru.
Nego da se vratim na usporedbu i4 protiv ostalih - osim sto ovo moze ici u nedogled po principu "svaki cigo svoga konja hvali" konstantno se pokusava jednoj strani objasniti da je onaj drugi telefon bolji... nije i nikad nece biti. Niti ce Desire tj androidom upogonjeni telefon biti bolji od iPhonea niti ce ikad iPhone biti bolji od Androida.
Zato jer, pokusajte shvatiti, ne postoji savrseni telefon - evo meni je kod Desirea prestrasna ova standardna boja - drek smeđa. I sad ce netko reci kakve to veze ima...pa ima jer je MENI odvratna
Kupi koristi, komentiraj ako mozes pomoci svojim komentarom i pusti da svatko kupi sebi najoptimalniji telefon. Ionak nas deru ko ovce sa cijenama telefona cemu jos raspravljati koji je bolji kad smo svi razliciti po pitanju potreba, mogucnosti i želja?

Bookmarks