si mogu ja rezervirat moba sta vrijedi ja sad pitam dali imaju taj mob kad on moze nestat 500 puta do pocetka iduceg mjeseca
si mogu ja rezervirat moba sta vrijedi ja sad pitam dali imaju taj mob kad on moze nestat 500 puta do pocetka iduceg mjeseca
wave si nemožeš rezervirat i da hoćeš....
....
samsung wave sad ima besplatnu navigaciju na 2 godine..poklon iz t mobile-a
inače njih će bit dok zalihe traju zato što dolazi wave II tj.8530 (ne miješati sa wave2, koji klasa ispod)negdje krajem 11.mj. kruže glasine.
8530 će imati 3.7 ekran i nema više super amoled ekrana nego nekakav super lcd (malkice lošiji)
navodno u samsungu ne mogu naštancat dovoljno super amoleda(sudeći po pisanju mobile review, gsmarene itd.)
inače, u ovoj tvojoj dvojbi moje je mišljenje..definitivno samsung (bolji ekran, hd video, izrada bolja za 3 klase da ne nabrajam dalje)
Izložbena igračka,a cijena uređaja je poznata iako ga nema u prodaji??
jbt svi poceli pisat o drugim mobovima ccc aj barem sam razjasnio uzimam samsung ako ostane ako ne cu plakat i naci neki drugi
EDIT:sad sam bas pogledao razliku izmedu wave i wave II razlika je samo u ekranu i ima malo vec zaslon i skuplji je dali ce i taj model doci u t-com
Evo direktan link na shop.
Mediaworld - Desire HD link
kad smo već kod wave-a, jel ga ko prodaje za cca 2000kn? 100kn više manje?
većina oglasa iz njuškala je il rasprodana il su u igri neki mutni tipovi...
Friška interna inf.
Bude ga bilo u T-centrima od sljedećeg tjedna. (Wave)
....
nek tako i ostane dok ga ja nekupim
jos jedno pitanje jel zna neko koja navigacija dode uz mobitel?
Danas sam saznao da samsunga nece biti do prvog mjeseca a tolko mi se neda cekati pa sad razmisljam koji da uzmem i naletio sam na galaxy 3, sta mislite dali onda bolje njega uzeti ili X6 posto samsung ima android i jaci procesor
meni se licno taj samsung nesto ne svidjane znam nesto mi ima odbojno u njemu...
bolje ti je da sacekas jos malo. ili da potrazis Htc Wildfire ako ti ne smeta rezolucija. A uskoro ti stize i HTC Gratia (slicno kao wildfire samo veca rezolucija) tako da..
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
uzimam mob u tcomu produzujem ugovor zato pitam a nemaju nikakav izbor botovi jbt popizdim kad mogu birat izmedu 2 moba
i ja nisam neki zahtijevni korisnik, bitno da mogu na net radit sa nekim aplikacijama netreba mi nista pretjerano za svakodnevnu upotrebu i ima navigaciju, kamera mi nije tolko bitna
Galaxy 3 i Galaxy 5 su po meni kao neke igracke gledajuci neki HTC ili Wave...
meni je bitno da mobitel radi i da nesteka ima sve potrebno i to je dosta, i ja bi rade uzeo neki htc em sto nemam tolko para em sto glupi t-mobile nema ni jedan htc osim HD2 a on preskup
Posto ti nisi ovde javio,a vidim iz tvojih postova da si kupio Samsung GT-5800 moze lock na ovu temu![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Bookmarks