Prikazujem rezultate 1 do 25 od 29

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    6600
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao maleXira
    hello,
    imam problem s baterijom tj.baterijama za nokiu 6600.naime prije nekoliko tjedana primjetila sam da mi se baterija isprazni za pola dana al ajde to mi je bilo razumljivo jer ko bila je stara jer je kupljena u cetvrtom mjesecu ove godine,i originalna je.ali finta je kaj nis puno ne radim na mobu,imam par apllikacija koje ne zauzimaju vise od 10 mb mmc i uopce ne radim nista na mobu kaj bi mu tak "jelo" bateriju,rica ide dalje...i onda sam kupila novu originalnu,al u inozemstvu i da sve bude jos ljepse i ta traje famoznih po dana.ali nova novcata originalna,i mijenjala sam punjace,probavala sve moguce..ali ne.zast je to tako i kaj da poduzmem?

ti na smart phonu ili 6600 imas puno programa koji ti rade u pozadini sistema to ti je ko antivirus na racunaru, pa ti oni vjerovatno vuku nesto baterije ali da toliko vuce ne znam sta bi moglo da bude, ali nesto ima sigurno poigraj se malo s 6600 nacices sta je ili instaliraj sebi program Appman on ce ti pokazati sta ti radi u pozadini, a i ova ima mjesta meni je s orginalnim screen saverom baterija trajala 2 dana, sada kada sam postavio Power lock ne moze da izdrzi jedva dan ipo, vjerovatno ti instalirani programi trose bateriju
    Zadnji uredio zgembo : 02-12-2004 u 01:42

Slične teme

1. Problem sa USB kabelom
    By Whisper in forum Motorola
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-06-2005, 15:25
  2. 6680 problem s baterijom
    By Nokia in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-04-2005, 20:06
  3. Problem oko imenika...
    By CabDriver in forum Motorola