napravim sve, i bude mi ekran crn, kao da je ugasen...a kad ga itunes prepozna kaze da je u recovery modeu i da se trebao restorat...jel tu mozda problem?kako da onda budem sigurna da je u dfu modu?
e, da, zaboravih naopisati...radi se o 3gsu, sada je na njemu 4.2.1, a htjela bih ga vratiti na 4.0.1 ili 4.1
napravim sve, i bude mi ekran crn, kao da je ugasen...a kad ga itunes prepozna kaze da je u recovery modeu i da se trebao restorat...jel tu mozda problem?kako da onda budem sigurna da je u dfu modu?
e, da, zaboravih naopisati...radi se o 3gsu, sada je na njemu 4.2.1, a htjela bih ga vratiti na 4.0.1 ili 4.1...
EDIT: evo samo da javim da je problem bio u tome sto ne treba u dfu mode, nego u recovery...isla sam po ovom, i uspjelo je od prve....
Code:2) Now connect your iPhone to iTunes in recovery mode. To do so, first switch off your device. Then press the Home button on your handset and connect the USB cable. As soon as you connect the USB cable, the device will boot up and a “Connect To iTunes” screen will be displayed. Users can now stop pressing the Home button.

Odgovori uz citat
Bookmarks