Dakle ovako, imam jedan 3GS koji bi htio jailbreakati i unlockati.
Prvi problem je što je dotični upgradean na 6.0.1 Budući da za untethered mora biti 5.1.1 ili niže to mi je cilj, ako je moguće, doći na 5.1.1.
Sa tinyumbrella su počupani shsh blobovi za 6.0.1 i 4.1 , što bi po meni značilo da mogu iskoristiti blob od 4.1, sa istim softwareom, te obaviti downgrade na 4.1.
Mene zanima koja je procedura. Obzirom da sam novi sa iphone-ima, imam od firme 4ku nekih mjesec dana, još se učim i pokušavam; međutim kako je meni kod pokušaja downgradea se slagao problem na problem, tristo tabova u chromeu i konstantna izmjena errora u iTunesu (zapamtio sam 3194, ako se ne varam 1626, i bio je dvadeset nešto) su me doveli do teškog psihičkog stanjai sad molim za pomoć.
Da ponovimo, imam 4.1 blob, imam 4.1 software, čak sam i krpao skupa taj blob i software, više se ne sjećam je li bilo u redsnowu ili iREB-u. Što točno moram napraviti da bi ja preko iTunesa na svoj 3GS stavio taj vražji 4.1 ???
Kad bi došao na 4.1, vjerujem da ne bi bio problem upgrade na 5.1.1, te jailbreak i unlock istog.
Svakome tko imalo pomogne unaprijed hvala![]()

i sad molim za pomoć.
Odgovori uz citat
Bookmarks