Trenutno sam napravio restore na novo na soft 5.1.1 sada me zanima dali smijem staviti neki fot gore ako za njega nemam spremljen shs
Trenutno sam napravio restore na novo na soft 5.1.1 sada me zanima dali smijem staviti neki fot gore ako za njega nemam spremljen shs
Šta bi ti stavio?
FW? Nema bez blobsa ništa.
Dakle ovako, imam jedan 3GS koji bi htio jailbreakati i unlockati.
Prvi problem je što je dotični upgradean na 6.0.1 Budući da za untethered mora biti 5.1.1 ili niže to mi je cilj, ako je moguće, doći na 5.1.1.
Sa tinyumbrella su počupani shsh blobovi za 6.0.1 i 4.1 , što bi po meni značilo da mogu iskoristiti blob od 4.1, sa istim softwareom, te obaviti downgrade na 4.1.
Mene zanima koja je procedura. Obzirom da sam novi sa iphone-ima, imam od firme 4ku nekih mjesec dana, još se učim i pokušavam; međutim kako je meni kod pokušaja downgradea se slagao problem na problem, tristo tabova u chromeu i konstantna izmjena errora u iTunesu (zapamtio sam 3194, ako se ne varam 1626, i bio je dvadeset nešto) su me doveli do teškog psihičkog stanjai sad molim za pomoć.
Da ponovimo, imam 4.1 blob, imam 4.1 software, čak sam i krpao skupa taj blob i software, više se ne sjećam je li bilo u redsnowu ili iREB-u. Što točno moram napraviti da bi ja preko iTunesa na svoj 3GS stavio taj vražji 4.1 ???
Kad bi došao na 4.1, vjerujem da ne bi bio problem upgrade na 5.1.1, te jailbreak i unlock istog.
Svakome tko imalo pomogne unaprijed hvala![]()
Ako nemas shsh za 5.1.1 NE MOZES nikako na 5.1.1. Ne pomaze ni 4.1
iPhone 5s 16 GB
ne može upgrade sa 4.1 na 5.1.1?
opet, manje bitno, kako downgradeati na 4.1?
osim ako se može napravit unlock bez jailbreaka, što sumnjam nekako![]()
Unlock ti ovisi o basebandu, a on ti se ne spušta skupa s fwom... tako da niti 4.1 nećeš moć unlockat.
E, baseband ne znam napamet koji je, napišem kad pogledam doma, ali koliko sam skužio neki se unlockaju, a oni koji ne idu, da se mogu zamijeniti iPadovim basebandom.
Ili sam ja nešto pomiješao?
Može li mi neko pomoći? Nabavio sam iPhone 4, zaključan je i nije aktiviran. Dakle kad ga upalim pita me koji jezik da postavim, zemlju da izaberem i na kraju da se povežem na wi-fi, ne mogu da uđem u meni.
Ako neko može da mi detaljno opiše šta trebam da radim, pošto na forumu nisam mogao naći ništa vezano za tzv. haktiviranje?
EDIT: Evo ja sam svoj telefon uspio Hacktivirati pomoću ovog tutoriala http://www.youtube.com/watch?v=2N1tZzR49KA dakle sve se može na telefonu koristiti osim poziva i poruka. Naravno to je u slučaju da vam se desi kao meni da nabavite telefon iz inostranstva, a nemate sim karticu sa matične mreže. Ispod tutoriala se nalaze linkovi gdje se mogu skinuti zadnji softver za iphone 4 6.0.1 i zadnji redsn0w_win_0.9.15b3.
Zadnji uredio sjprs : 16-01-2013 u 01:00
POMOC iphone 3gs koju dog verziju firmware od 6-5 sam probao kad pocne da buta stane i napise ovo o stoji ??? panic: we are hanging here.............
ima li kakvu ideju sta da uradim. Hvala
Samo za info. Trenutno se jos moze napraviti downgrade sa 9.1 na 9.0.2 za koji je napravljen JB. Ja jucer napravio.
--
. [Lejzermaster]
Bookmarks