Kako si ga punio prvih 3-4 puta?
Mob mi je star nekih 15dana i do sad sam ga punio svaka 3dana a nisam pisao sms i imao sam mozda 5-6minuta razgovora.
Baterija traje bezobrazno malo i to me cudi.
Kad sam imao 2crtice na mobu onda sam ga ugasio preko noci, ujutro ga palim pokaziva mi 1crticu i baterija je bila narancaste boje, pa kako to moze da se dogodi? Istrosi bateriju a mob ugasen.![]()
Kako si ga punio prvih 3-4 puta?
bez drkancije s kablom 3 dana, sa 2 max. također mob star 2 tjedna...punjen propisno
...plus onaj razgovor u ovom threadu, glede displaya u Motorolama...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa punio se dok nije pisalo da je punjenje gotovo
Prvih par puta se treba puniti do 12 sati... I ne puniti ga dok baterija ne crkneIzvorno postao Dubrovnik82
btw, banana mi je da kad mi je baterija na crvenom,crkne za MAX sat vremena... na starom t230 mi je drzala cijeli dan na "praznoj bateriji"... ah well...
Ti sistemi mjera... Na Nokiji mi je bila baterija na 4 crtice sat-dva maksimalno. Ali je zato kad je pala na zadnju crticu držala više od jednog dana.
I na autu s bengom ista fora - kad je pun, sporo se kazaljka miče dolje. Dođe do pol tanka (po kazaljci) kad napravim oko 250km, i onda je na rezervi dok si reko keks, a imam tek (ukupno) 350 km.
Izvorno postao BlueDevil
skala nije linearna, u tome je stvar i to namjerno tako....
no, eto meni sad mob fino 3-4 dana bez beda. a u samom početku 2 max. dobro, priznam, mučenja kablom posustaju![]()
Ma mene cima to što mi je npr. N9210 stajala upaljena dan i noć, i punio sam je jednom tjedno. S istim ritmom korištenja v525 mi traje najviše 3 dana... A baterija je (na N9210) malo jača bila - 980mAh...
................................Izvorno postao BlueDevil
Meni baterija u zadnje vrijeme traje 2-3 dana. Pogotovo od trenutka kada sam stavio v525-v620 soft. Imam osječaj da je interval punjenje/pražnjenje prije bio duži. Btw......koja je uopće razlika izneđu e550 i v551.![]()
moja v525 je dogurala do 4 puna dana
inače cca svaka 3-4 dana punim a kad sam prvi put napunio baterija je trajala točno 24h...izmučio sam ga maksimalno!
4 dana??? 24h dnevno, ne gasiš ga???
A ja ću si kupit "Bosch Silver" od 180Ah/650CCA, tek onda će mi trajat 4 dana. Damn!
da 24h
btw bluedevile čitam iz tvog signature-a
"zaključavanje tastature a' la Nokia "
zašto zaključavaš tipkovnicu??!?!
Iz dva razloga:
1. jer mogu
2. jer mi se dešavalo, dok sam mob furao u džepu, da ispritišćem one tipke i promijenim si profil, stišam ga itd. A kad zaključaš tastaturu onda nema toga.
Sad imam futrolu, pa je to obsolete funkcija, al' eto, neki ljudi pitali, pa sam stavio...
s tim se i ja hebavam... s tim tipkama izvana... al ga neželim čačkat da ne popušim garanciju
Ljudi moji kakvu ja onda imam bakteriju,kad mi uz propisno punjenje izdrži max. podvlačim max. dan i pol. S obzirom da mi mob treba za posao moram ga punit svaku večer. Dođe mi da ga spojim na akumulator od auta,al nije isti napon.![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Ma to ti je u seemu 0032_0001. Ne gubiš garanciju sa seem editingom.
seem 0032_0001, offset 29, bit1; (1=lock keypad, 0=don't lock)
I onda menu pa * (ko na Nokiji) i to je to...
mogu čačkat po seemovima bez da izgubim garanciju?!
s ti siguran u to?! da se ja nebi... shebo?!![]()
Izvorno postao mglg
DA, možeš, nema bojazni! bitno je samo da ne mjenjaš software, znači flashanje i flexanje nemoj
Da li se tako moze zaključat tipkovnica ina E550.Zna li netko???????
Nije nitko probao. Budi ti pionir pa prvi probaj...
Izvorno postao BlueDevil
@BlueDevil:
Uključio sam lock keypad u seemu i sada svaki put kada zaključam tipkovnicu i zaklopim telefon, backlight vanjskog displaya ostane uključen, dakle ne ugasi se nakon par sekundi kao inače. Jel' to normalno ponašanje i ako nije što bi tome moglo biti uzrok?
Thanks, man![]()
Nedavno kupio novu e525-icu, prvi punjenje je držalo ravno 4 dana i to sa svim onim drkanjem koje sljeduje kad kupiš novi tip moba (bivši siemens), maratonsko igranje, mms-anje, korištenje 3 sata bluetooth slušalica i sl, drugo punjenje nisam doživio još, nakon dva dana konstantnog upaljenog bluetootha slanja cca 20 sličica i zvukova što u njega što iz njega, gaterija je zelena s tri crtice. Usput punio sam ga cijelu noč kad se ispraznio i ugasio usljed prazne baterije.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Same thing here! I ja sam to uočio i to čist slučajno jer mi je mob obično u futroli. Može li se isključiti backlight?Izvorno postao boombadill
um caruje dundo maroje!
Dakle, zaključujem da je to "normalno" ponašanje.Izvorno postao Night Hawk
Mora da je i ovo isprogramirao isti biser u Motoroli koji je isprogramirao da isto zvono zvoni i na poziv i na poruku, kada na neki kontakt staviš ringer ID.
![]()
Malo sam tražio po seemovima, jedini koji sam pronašao da ima veze sa outer LCD displayem jest ovaj...
0032: offset 1D - bit 0: External LCD Backlight (1 always on when flip closed, 0 on briefly when flip closed)
...ali, nažalost ne pomaže u ovom slučaju.
Ali, BlueDevil se još nije javio, a nada umire posljednja![]()
Bookmarks