SIS je za Nokiu (Symbian OS).
Ja sam imao nekih 5-6 verzija IR remote control proggyja na Nokiji, i niti jedan mi nije nikad proradio.
Uglavnom, SIS ne ide nego na Symbian.
Imam jedno pitanjce
Imam u posjedu cx65. Zna li itko postoji li igdje ikakav program ili pak nesto drugo da mogu prebacivati programe na televizoru.
Ja sam po netu nalazio neke remote control programe ali su u ovom stilu:
RemoteIRControl.sis a ja mislim da to ne moze na mome mobitelu.
Pomagajte ljudi.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
SIS je za Nokiu (Symbian OS).
Ja sam imao nekih 5-6 verzija IR remote control proggyja na Nokiji, i niti jedan mi nije nikad proradio.
Uglavnom, SIS ne ide nego na Symbian.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To neće raditi baš na svim telefonima, čak i da nađeš aplikaciju pošto postoji razlika između consumer ir-a i obično irde kakvu uglavnom viđamo u mobovima---
Mada neki symbian mobovi to sigurno mogu, vidio uživo...
Ovo je dijelom tocno, jer iako je Symbian Nokijin proizvod njega koriste i drugi proizvođaci; među njim i Siemens, no na tvoju zalost samo (za sada) SX1.Izvorno postao BlueDevil
Symbian ti je inace OS za tzv smartphone-ove.
Postoji neki java midlet koji je omogucavao nekim modelima mijenjanje programa, ali neznam kako se tocno zove i na zalost ja ga nemam...
Inace, ja sam isprobao psiloc IR remote (SX1) i radi on dosta dorbo, ali smao na uređajima novije proizvodnje (cca 2000 pa nadalje) i opet IR na mobitelima nije namijenjen za te stvari, pa to radi na udaljenostima od nekih 30-ak cm... Dakle, nemas neke velike koristi od toga....
maraschino - PTICICA
Na n-gage je radilo i sa metar, dva ziher. No to će bolje kakav nered potvrditi...Izvorno postao 3aTmr
ma meni normalno hvata sa 2 metra...provjereno![]()
blago tebi![]()
maraschino - PTICICA
a tko zna možda je do i do tv-a
mislim neki hvata bolje a neki slabije...
...jel postoji ikakav način da se doda druga mogućnost,za koji dodatni uređaj...kojeg nema na popisu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ali velika većina novih uređaja je podržana...
i mozes sam dodavati kodove koje mozes pronaci na stranicama vecine proizvođaca...
maraschino - PTICICA
Bookmarks