Jedino kupljen u T-mobile (ili vipu po novome) vrijedi garancija u HR. Za ipodove vrijedi medunarodna
nevrijedi? onda sam nešto krivo skonto
onda najjeftinije i najsigurnije ispada otić u t-mobile i uzeti ga u simpi ako se već nemože pretplata
Jedino kupljen u T-mobile (ili vipu po novome) vrijedi garancija u HR. Za ipodove vrijedi medunarodna
iPhone 5s 16 GB
znas sta mene zanima....kako mislu oni kreteni prodati iphone 4 za vise od 4500 kuna ako ga u simpa paketu nabavis za 4 598???
A mislis da svi citaju forume ovakve?![]()
iPhone 5s 16 GB
pa dobro nema to veze...pa valjda kad ides prodati neku stvar tribas se informirat koja je njegova cijena na trzistu....kupac će sigurno pogledati di mu je najisplativije i sam će doć do odgovora kad vidi za koko ga nabavi u t-mobila
A cuj, ima ljudi koji misle ak je skuplji na oglasniku, da su kao sigurniji da je nov i te stvari, a neda im se trazit po netu kak se krecu cijene...
One day, sky went blue...
bolje rečeno a čuj ima glupih ljudi
Bojim se da nije više tako. Baš sam nedavno imao iPhone na servisu i mislio sam da ću ga čekati mjesec-dva, a kada ono Mobis je postao serviser i vratili mi ga natrag kroz 2 tjedna. Ne samo da su ga otvorili, poništili su mi i garanciju u klasičnom Mobis stilu ("vlaga u telefonu") i ponudili mi novi 3GS 32GB za 1500kn...
stvarno nisam cuo da su poceli sa rastavljanjem iphona, ali sve u svemu ta retardacija od firme na svakom mobu koji im dojde nadju "vlagu u telefonu".. strasno.. to im je glavna recenica kod svakog servisa..
Bookmarks